Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Problema incalzire scaune

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Problema incalzire scaune

  Va salut. Daca ma poate ajuta cineva cu o informatie. Am o problema la un a 160. Incalzirea in scaune functoneaza o singura data dupa ce ii scot borna la baterie si o pun la loc. Dupa ce opresc motorul si dau comanda incalzire scaune, nu mai functioneaza, desi ledurile butoanelor se aprind.

 • #2
  Salut!
  E posibil sa ai, pe undeva, un contact imperfect(pe la mufe, cabluri, etc). Asa pateam cu geamul fața, pe partea soferului-in prima faza se reseta si nu mai cobora/urca pe impuls, apoi dupa ce mergeam mai mult timp cu el deschis ramanea bolcat si nu-l mai puneam in miscare decat dupa ce scoteam borna de la baterie. Dupa ce am verificat absolut tot, am gasit niste cabluri aproape rupte in mansonul dintre usa si stalp.
  Partea proasta e ca posibilitatea de defectare, cea mai mare este in scaun...
  Ceea ce nu ma distruge ma face mai puternic!

  Comment


  • #3
   Ma gandesc ca daca este contact oxidat trebuia sa mearga unul din cele doua scaune.Ceva le taie alimentarea si o porneste dupa ce scot borna. Are vreun releu ceva sau calculator? Si daca da unde se afla?

   Comment


   • #4
    Modulul care gestioneaza incalzirea in scaune face corp comun cu cel pe care sunt butoanele pentru reglat oglinzi, stergator spate, etc. Acolo unde sunt butoanele e si modulul.
    Modulul taie alimentarea pentru ca ceva e in neregula, contact imperfect, scurtcircuit, etc. Nu-s module separate pentru fiecare scaun, e unul pentru amandoua.
    Last edited by LauLaur; 01-10-2021, 13:45 PM.
    Ceea ce nu ma distruge ma face mai puternic!

    Comment


    • #5
     Acum nu mai merg nici daca scot borna si o pun la loc. Banuiesc ca are vreun releu sau siguranta. Stie cineva care sunt alea?

     Comment


     • #6
      Am rezolvat de la siguranta nr 36.Am vazut ca erea mai mare ca putere si am scoso. Nu am apucat sa vad daca erea arsa ca am scapato in cutie si nu am mai dat de ea. Am schimbato si acum merg.Mai am o problema cu becul la ulei dar ptr asta o sa fac un alt post. Merci.

      Comment

      Working...
      X
      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF