Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Duze apa spate

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Duze apa spate

Salut,

Din pacate nu merge duza de apa din spate (scoate apa asa foarte putin).

stiti cumva ce pot sa ii fac? Care este circuitul conductei de apa?

Salut!
    Din pacate nu ne-ai spus despre ce masina e vorba, W168, w169, w176...Verifica daca nu cumva duza e infundata cu calcar.
    Ceea ce nu ma distruge ma face mai puternic!

Comment

Salut, este vorba de W169, cand “apas” pe buton se aude motorasul ala dar catedoata tasneste asa fara putere.

cum pot sa verific daca este infundat? Te referi sa introduc ceva in gaura pe unde iese apa!

Comment

Da, un fir subtire de sarma , urmat de un ac de seringa(cel mai subtire) care sa injecteze detartrant. Mai pe romaneste, ia o seringa cu cel mai subtire ac(care sa incapa pe duza) si baga-i ceva detartrant. Repetata de cateva ori, curata bine.
        Ceea ce nu ma distruge ma face mai puternic!

Comment

hai ca m-am uitat pe axolo care e chestia, am scos recipientul, iar un conector alb era rupt, am inlocuit cu un furtunel care era mai mare, acum iese pompa de apa..ma dispera si nu inteleg de ce, sper sa nu mai curga apa pe langa ea

Comment

Working...
          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF