Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Senzor ESP A Classe

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Nu cred , am si eu aceeasi problema si de 18 luni aproximativ se merge cu masina asa . Nicio alta problema , exceptand faptul ca poti sa uiti ca nu accelereaza mai mult si sa faci vreun accident intr-o depasire )

La noi pe tester scria ceva de genul SENZOR AX VOLAN , dar eu sper sa-si revina dupa ce o sa reconditionez caseta de directie CARE ARE JOC MARICEL in momentul actual .
    Am citit cazuri cu problema ESP care s-a rezolvat dupa reglarea unghiului de fuga , deci cu siguranta nu seamana un caz cu altul .
    Promit ca postez aici mai multe informatii dupa ce rezolv problema , dar deocamdata trebuie facuta reconditionarea casetei de directie prima data si tocmai dupa aia o sa ma ocup de ESP daca nu cumva dispare eroarea ........
    Succes !

Comment

Ei deja nu ma mai simt singur cu problema mea, multumesc de comentariu, succes de asemenea!

Comment

Salut . Problema persista si dupa reconditionarea casetei de directie (ERA DOAR O SPERANTA DESARTA)
        Daca reusesc sa ma ocup de ea , postez aici cum am rezolvat-o !

Comment

Working...
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF