Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Sunet de tacheti??

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sunet de tacheti??

Buna seara la toata lumea, detin un A class 140 benzina din 2003, are un sunet ciudat la motor. A mai avut careva problema asta? Las mai jos un video.

Pare a fi, dupa frecventa lui. Naspa...

Comment

Stii cumva care ar fi solutia rezolvarii?

Comment

Nu stiu daca ai ce sa ii faci. Baga ulei mai gros vara si mergi pana crapa. MA indoiesc ca e rentabil sa te apuci sa il desfaci.

Comment

Salut!
          Mie mi se pare ca pe langa sunetul de tachet(sunetul metalic ascutit), mai este o bataie. Sau am eu auzenii...
          Tachetii se schimba, daca-s doar astia zgomotosi. Despre asta s-a mai discutat p'aci , lectureaza topicul cap-coada. Chiar daca video cu zgomotul masinii colegului nu mai e valabil, iti spun sigur ca era identic. Si ca o coincidenta, tot un facelift de generatia a doua era in discutie.
          Ceea ce nu ma distruge ma face mai puternic!

Comment

Am trimis filmarea la un prieten ce ii mecanic, el zice ca ar fi vorba despre piston...

Comment

Working...
            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF