Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Lumini dereglate

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Lumini dereglate

Salutare .Am avut o interventie la cutia de viteze(a fost schimbat a ) si cred ca s a dereglat ceva.Adica inainte pe timpul zilei aveam aprinsa doar cele micute din bara si seara plecau automat farurile cu faza scurta .Acum imi.pleca automat faza scurta pe timp se zi fara sa se mai aprinda cele micute.Ma deranjează. Butonul este pe auto in settong la fel nu pe permanent.Cand o opresc se aprind cele micute.Tb dusa la mecanic sau pot eu sa o rezolv??Am atasat si poze.
    You do not have permission to view this gallery.
    This gallery has 2 photos.

Cele "mici" din bara sunt proiectoarele de ceata, au buton separat și nu se folosesc atunci când nu e ceata, deranjează îngrozitor.

Dacă faza scurta se stinge ziua când dai butonul pe 0, atunci poți verifica senzorul de lumina din parbriz, dacă stau aprinse indiferent de pozitia butonului de lumini, atunci trebuie verificat butonul.
    http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34

www.mbretrofit.ro

Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

Comment

Siciliano_78, mai joaca-te cu ”Suround lighting”, submeniul ”Lighting” din setari.
      Atasez pag. 117 din manual de utilizare clasa A, Mercedes-Benz.Lighting.jpg
      No malfunction

Comment

Working...
      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF