Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Cum se schimba corect un debitmetru la w203 diesel?

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cum se schimba corect un debitmetru la w203 diesel?

Salutare tuturor, vreau sa schimb debitmetru, cine ma poate ajuta cum se schimba corect, pasii care trebuie de urmat, masina e w203 c200cdi an 2007 pas cu pas.
    Multumesc.

Salut!
    Cred ca sfaturile cele mai bune le poti primi daca postezi in aria dedicata C Class.
    Ceea ce nu ma distruge ma face mai puternic!

Comment

Sa fiu foarte sincer eu am schimbat fără sa ma gândesc prea mult la care o fi varianta corecta...
      Am scos mufa, am scos debitmetrul și am montat altul. Mufă la loc și la revedere.
      Cu o alta ocazie doar l-am scos, i-am dat cu WD40 și l-am pus la loc. Ambele W203 pre face-lift, 220cdi.
      Da un search pe google "mercedes benz W203 220cdi mas air flow replacement".
      E220 cdi W210, 2001

E320 W210, 1997
      C180 W202, 1994
      W123 200D, 1978 cu inima de W124

Romani 2:4 ...nu vezi tu ca bunatatea lui Dumnezeu te indeamna la pocainta?

Comment

Multumesc.

Comment

Rugam un admin sa mute postarea la clasa C. Se multumeste anticipat!
          W168 or nothing!

Comment

Scuze ca nu am postat inde trebuie, nu am vazut clasa, va mulumesc la toti!

Comment

Working...
            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF