Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Click la plecarea de pe loc

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Click la plecarea de pe loc

Salut,

De vreo 2 saptamani cand stau la semafor, sunt in viteaza intai...se aude un click undeva in spate la plecare...dupa ce ridic piciorul de pe ambreaj. N-am idee unde se aude exact..dar in spate undeva.

Se intampla doar la plecarea de pe loc...ca si cum ceva nu ar fi la locul lui si s-ar fixa dupa ce plec..ceva de genu - a mai patit careva? Am fost la service si au zis ca nu stiu si ca trebuie sa demonteze sa vada. Tinand cont ca e un A 170 cdi din '99 - nu a-si vrea sa dau un service mai mult decat face masina.

Multumesc

Salut.
    Verifica sa nu ai ceva care-ti joaca prin portierele din spate, portbagaj, chiar si acolo la roata de rezerva. Eventual pune pe cineva in spate sa asculte de unde vine sunetul mai exact. Succes.
    W168 or nothing!

Comment

Salut!
      Cauzele pot fi multe : de la frane pana la tampoane motor sau suspensie. Sunetul se transmite ciudat prin caroserie, asa ca niciodata nu poti sa fii sigur de unde provine pana nu verifici. Asa ca cei de la service ti-au spus corect, trebuie verificat. Si asta poti incerca si tu daca nu vrei sa dai bani aiurea in service.
      Ceea ce nu ma distruge ma face mai puternic!

Comment

Working...
      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF