Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Identificare sloturi in cutia de sigurante

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Identificare sloturi in cutia de sigurante

Buna ziua.
    Va supun atentiei urmatoarea situatie de fapt:
    Sunt posesorul unui A-Klasse 170 CDI model 2003.
    Doresc achizitionarea unei camere auto. Pentru instalarea acesteia, vanzatorul a precizat ca, in ceea ce priveste alimentarea device-ului, avand si mod stand-by, conectarea trebuie sa se faca la doua sigurante :
    - o siguranta de contact (cablu rosu) si
    - o siguranta alimentata permanent (cablul galben).
    Conform specificatiilor tehnice, working current : 180-220 mAh si standby current :6-12 mAh.
    Pe siguranta de contact nu trebuie sa existe tensiune in momentul opririi motorului.
    Din cauza ca respectiva camera va fi montata permanent pe masina, avand si functie de parking-mode, este exclusa alimentarea de la mufa brichetei.

Rugamintea mea este sa imi spuneti unde pot conecta cele doua mufe la care am facut referire dar si un -(minus) pentru impamantare.

Atasez si o poza cu cablurile respective.

Va multumesc anticipat.

Florin
    Attached Files
    Last edited by joker77; 09-11-2017, 14:22 PM.

Ceau. La fel o sa gasesti si la cd-player, Rosu + de la contact si Galben + permanent. Poti sa legi firele acolo, la ce consum are camera nu afecteaza playerul

Comment

Originally posted by Radu_G View Post
      Ceau. La fel o sa gasesti si la cd-player, Rosu + de la contact si Galben + permanent. Poti sa legi firele acolo, la ce consum are camera nu afecteaza playerul

Optiunea mea era sa fac treaba ca la carte, conform instructiunilor. Nu contest ca propunerea dvs. nu e pertinenta insa pentru linistea mea as proceda conform cerintelor date de constructor.

Comment

Ca la ce carte? Colegul te-a îndrumat corect, adică regăsești plusurile necesare exact acolo!
        http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34

www.mbretrofit.ro

Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

Comment

Working...
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF