Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

W168 tiuit la accelerare

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• W168 tiuit la accelerare

Buna. De curand am cumparat un A170/w168 din 1999. Cand accelerez se aude un tiuit . Ce ar putea fi si cam cat ar costa reparatia? Multumesc

Dã jos cureaua de accesorii. Prima datã. De obicei îs rolele. Dacã ai ghinion poate sã fie pompa de apã, alternatorul sau compresorul.
    Fosta: W168 A160 '99 Benzină
    Actuala: W169 A200 '04 Benzină
    Urmează: Dacia 1300 '74

Comment

La diesel pot fi multe cauze...Pe langa cele cateva expuse mai sus, se mai poate auzi tiuit/suierat de la turbina, furtun intercooler crapat, etc.
      E greu sa afli aici exact ce are, cat costa, doar daca spui ca tiuie...
      Ceea ce nu ma distruge ma face mai puternic!

Comment

Am fost la service si mi-au spus ca ii kitul de distributie...

Comment

Ai dat jos cureaua? Sau s-a uitat ghiță de la service la ea și a zis că e kitul? La diesel știu că-i mai țapăn ca la benzinar. Parcă avea lanț dublu. Văd că ești din Timișoara, dă o fugă până la al meu (dă-mi mesaj pe privat dacă te interesează) să ți-o asculte cu stetoscopul. Pot fi o grămadă de alte chestii. Eu știu că distribuția nu țiuie, are alt sunet. Nu de alta dar să nu desfaci aiurea la ea.

Comment

Buna. Nu gasesc unde se lasa mesaj in privat. Imi puteti lasa dvs ? Ms

Comment

Cu trei postari nu poti trimite mesaje private.
              Ceea ce nu ma distruge ma face mai puternic!

Comment

Ai putea sa faci un video sa-l urci pe youtube... benzina/diesel?

Comment

Nici eu nu-ți pot da mesaj privat. E pe Circumvalațiunii unde a fost tipografia (Spre Parc / Mall). 0733406181 Marius îi zice.

Comment

Working...
                  Logan | Dacia Logan |Anulare DPF