Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Ulei 2T in motorina ptr. lubrifiere ?

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ulei 2T in motorina ptr. lubrifiere ?

Salutare ... as vrea sa va intreb ce parere aveti de folosirea unei doze de ulei 2T sa zicem 250ml la un plin de 50 l de motorina ? Poate fi utila la lubrifierea injectoarelor , protectie pompa , sunet motor mai rotund, silentios? Am un A class din 2000 A 170 CDI si ma bate un gand sa-i pun o potiune . Stie cineva daca masinuta are DPF? / filtru particule . Alimentez de la Lukoil , masina are norma Euro 3 si am inteles ca motorina actuala este mai uscata . Astept parerile voastre. Cu respect ...

Garantat s-a mai discutat, tin minte, candva pe vremuri. Da si tu un SEARCH!
    W123 280E Blue Green Metallic

W126 280SE Champagne Metallic
    W126 280SE Black Blue Metallic
    W126 300SE Anthracite Grey Metallic
    W126 500SE Nautical Blue Metallic
    W126 500SE Midnight Dark Blue

W202 C180 T-Modell Tourmaline Green Metallic
    W202 C220 CDI T-Modell Tourmaline Green Metallic

Comment

Salut,masina nu are filtru de particule.Poti as pui linistit ulei 2t doar sa cumperi ceva bun,nu din piata(obor)de la "rusi".

Comment

Sfatul meu este sa schimbi benzinaria. O singura data am alimentat de la Lukoil si a mers masina execrabil. Cel mai multumit am fost de la Rompetrol (calitate/pret) Chiar si GPL-ul este bun. Mol nu am alimentat, iar OMV carburant excelent dar mai scumpisor. Petrom, un carburant bun, dar nu se compara cu Rompetrolul, in ciuda faprului ca diferenta de pret este mica. Despre uleiul 2T, este un ulei conceput pentru motoarele in 2 timpi pe benzina (motorete, drujbe, generatoare, etc.)
        Revizii si reparatii instalatii climatizare auto si casnice.
        Reparatii frigidere, congelatoare, lazi si vitrine frigorifine.
        Onorez comenzi si in Bucuresti
        Tel. 0736375626 Marian

Comment

Exista! Cei vechi - de ce raspundeti daca stiti ca s-a arhidiscutat in topic similar? Tot voi veniti si spuneti ulterior ca sunt n topicuri redundante.
          Inchis.
          https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

Working...
          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF