Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Problema scaun incalzit W169.

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Problema scaun incalzit W169.

Salut.Am un A 180,W169 si are incalzire in scaune,numai ca la scaunul soferului se incalzeste doar spatarul,sezutul nu functioneaza.A umblat cineva la asa ceva?Sfaturi,pareri? Multumesc.

Salut Marius32b,
    Si la mine se intampla acelasi lucru...mi-a spus si mie cineva ca, daca te pui cu genunchiul pe scaun, se rupe acea plasa care incalzeste...iar acea plasa e bagata ca intr-o spuma si ar fi aproape imposibil de reparat.
    No malfunction

Comment

Am uitat sa te intreb daca functineaza degivrarea la oglinda de pe partea soferului...la mine, am impresia ca nu. M-am uitat in panoul de sigurante si la scaune incalzite am gasit siguranta nr 49 care e de 25 de amperi...dar la incalzire oglinzi n-am gasit nici o siguranta alocata...o fi vreo legatura intre scaune si oglinzi, cine stie...
      No malfunction

Comment

1. Teoretic se poate schimba și plasa de încălzire și senzorul de prezenta DAR practic e destul de, ca sa nu zic foarte, complicat (cel puțin exista documentație pentru asa ceva).
        2. Cu privire la oglinda sunt 2 variante: 1) cablurile ce vin lipite pe geamul oglinzii sunt duse sau s-a dus pur și simplu geamul (eu asa am pățit, a trebuit sa-l schimb).

Comment

Sincer nu am avut ocazia sa testez daca functioneaza oglinzile masina este tinuta in garaj pe timpul noptii iar ziua nu am avut ocazia sa inghete oglinzile,masina o am de cateva luni.

Comment

Daca apesi pe butonul de dezaburire luneta se incalzesc si oglinzile
            Incalzirea oglinzi incepe automat de la +5 grade C (si tot se scade sub).

Comment

Working...
            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF