Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Mercedes A Class Problema Ventilator

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Mercedes A Class Problema Ventilator

Salut baieti !!! Am si eu o problema la masina sotiei . Dimineata am observat ca ventilatorul merge doar pe pozitia 1 si 5, la 2,3,4 nu se mareste turatia lui , ce poate sa fie ?

Multumesc !!!

Cel mai probabil este butonul. Parerea mea e ca ventilatorul iese din discutie ca fiind defact atata timp cat invarte. Vitezele lui depind de tensiunea care o primeste.

Comment

Originally posted by Silvian92 View Post
      Salut baieti !!! Am si eu o problema la masina sotiei . Dimineata am observat ca ventilatorul merge doar pe pozitia 1 si 5, la 2,3,4 nu se mareste turatia lui , ce poate sa fie ?

Multumesc !!!
      Salut!
      Poate fi si rezistorul de turatie defect, poate fi o mufa topita, etc.
      Ai aici mai multe informatii, dar cauta(SEARCH) pe forum ca s-a mai discutat.
      Ceea ce nu ma distruge ma face mai puternic!

Comment

O sa ma ocup mai mult de ea Sapt asta .... rezistorul de turatie e chestia aia albastra din spate la bord ???

Comment

Working...
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF