Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Probelma amortizoare A168

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Probelma amortizoare A168

Salut,
    de curand am schimbat cauciucurile la masina mea mercedes w168 si am observat ca acele garnituri de cauciuc care sunt sub arcurile din spate sunt rupte, am atasat cateva imagini , stie cumva cum se numesc?

Multumesc!

Blog personal | Servicii Web

Bucsa arc spate W168,si se gaseste la a...karma.
    Attached Files

Comment

Perfect, mersi colegu!
      Banuiesc ca nu le pot schimba singur nu?

Comment

Salut!
        Vezi ca sunt de doua feluri, una de cauciuc+ una de metal, pe fiecare parte.
        De schimbat se schimba relativ usor(daca ai ceva notiuni de mecanica): desfaci surubul care tine amortizorul in partea de jos, scoti arcul si inlocuiesti "palariile" acelea. Prima se aseaza cea de cauciuc, apoi cea de metal. Vei observa ca au un anume profil care trebuie sa corespunda cu cel de pe brat. Te vei folosi de un al doilea cric sa ridici bratul puntii spate.
        Toate cele bune!
        Ceea ce nu ma distruge ma face mai puternic!

Comment

Mersi pentru raspuns!

Comment

Solutia alternativa,fara demontarea amortizorului,o constituie o presa de arc,realizata in regim de amator,dar cu simt de raspundere.
            Trebuie acordata deosebita atentie,deoarece daca scapa arcul se pot intampla accidente grave.
            Attached Files
            Last edited by andrei-andrei; 05-30-2016, 18:38 PM.

Comment

Working...
            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF