Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Problema Audio 10

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Problema Audio 10

Salut, am si eu o problema de curand am trecut peste o groapa si brusc mi sa oprit radioul.Ce pot sa fac am verificat sigurantele totul este ok.Puteti vedea mai multe in video.

Ce sa se intemple? S-a dat dracu )

Scoate-l si misca de mulfele din spate.Baga-le, scoate-le.Daca nu functioneaza in continuare, electronist scrie pe el.
    Mai mult de atat, pe forum nu cred ca gasesti ceva.
    Last edited by Nedved; 03-03-2016, 22:41 PM.

Comment

Salut, si bine ai venit! Interesant e ca ledul de stand by e aprins...
      Incearca totusi ce a spus Nedved mai sus... Detalii privind scoaterea gasesti aici.
      De asemenea mai poti sa incerci sa scoti borna minus de la baterie, dar atentie ca dupa ce pui borna, va trebuie sa introduci un cod de 4 cifre la cas. Numai bine!
      Last edited by cezarkage; 03-04-2016, 08:26 AM.
      W168 or nothing!

Comment

Originally posted by cezarkage View Post
        Salut, si bine ai venit! Interesant e ca ledul de stand by e aprins...
        Incearca totusi ce a spus Nedved mai sus... Detalii privind scoaterea gasesti aici.
        De asemenea mai poti sa incerci sa scoti borna minus de la baterie, dar atentie ca dupa ce pui borna, va trebuie sa introduci un cod de 4 cifre la cas. Numai bine!
        Multumesc frumos de raspunsuri, astazi o sa scot casetofonul eventual curat mufele , o sa revin cu un raspuns

Comment

Working...
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF