Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Deschidere lenta

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Deschidere lenta

Salutare,

Am fost la electrician si mi-a montat modulul de inchidere centralizata peste instalatia pneumatica deja prezenta pe masina. (Multumesc Moisedan pentru informatii)

Dupa montare electricianul mi-a spus cae posibil sa am o fisura pe instalatia de inchidere intrucat se deschide destul de lent. Inchiderea parca se face ceva mai repede (aprox 2 secunde) pe cand deschiderea dureaza vreo 5-6 secunde.

Merge la fel ca acum 3 ani cand am masina si nici o clipa nu mi-a trecut prin cap ca e ceva suspect. La voi tot la fel de lenta se face deschiderea? Care-s zonele in care se fisureaza de obicei instalatia? Ce trebuie sa desfac ca sa ajung la acele zone?
    Cand eram mic aspiram la inalt ... acum sofez prin cratere lunare.

Burdufuri usi si haion.si membrana broasca haion sau cupla.
    Vand jante A class cu anvelope vara 600lei.
    https://diagnoza-auto-cta.blogspot.r...255517-ms.html

Comment

Originally posted by flavyus1987 View Post
      Burdufuri usi si haion.si membrana broasca haion sau cupla.
      La burdufuri cred ca stiu cum fac sa verific daca e ceva in neregula dar membrana broasca? La toate portierele sau doar la haion?

Cupla? Ce e aia?

Comment

Salut. Fa-ne un video, te rog. Este mult mai sugestiv.
        W168 or nothing!

Comment

Stiu despre ce vorbeste colegul.are pierdere pe undeva si pompa functioneaza mai mult timp, iar tamburusii de pe usa coboara mai greu jumatate de cursa, apoi intra repede in locasul lor.
          La mine si alti colegi membrana de la broasca haion a fost vinovata.
          In cazul meu fasaia de multi ani in zona aceea cand actionam inchiderea.
          Last edited by flavyus1987; 12-03-2015, 20:28 PM.
          Vand jante A class cu anvelope vara 600lei.
          https://diagnoza-auto-cta.blogspot.r...255517-ms.html

Comment

Revin in weekend cu un video ca sa am timp sa-l fac pe lumina naturala.
            Zici de membrana de la broasca haion... adica fix la actuatorul de la haion? Cat am umblat pe acolo nu am observat nimic dubios si nici fasaieli nu am auzit.

Comment

Am revenit cu video-ul. Din pacate nu e foarte clar ca e facut cam pe seara dar eu zic ca esentialul se intelege. Mentionez ca pompa de vacuum s-a oprit din bazait in momentul in care am oprit filmarea. Este suprinsa portiera soferului si cea din spate. Am o vaga impresie ca portbagajul se deschide mult mai greu decat oricare dintre portiere.

https://www.youtube.com/watch?v=_cOp...ature=youtu.be
              Last edited by Crb; 12-12-2015, 17:26 PM.

Comment

Working...
              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF