Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

O întrebare simpla....

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• O întrebare simpla....

Salut, colegi de forum!
    Cum nu sunt un bun vorbitor ( scriitor) ,am sa trec direct la subiect.
    De puțin timp sunt deținãtorul unui Mercedes Vaneo, 1,7 CDI de 75 cai-putere.
    Cam puțin pentru masina asta( din punctul meu de vedere) . Cum e echipata cu același motor de pe A-Klasse pot cumpara un calculator(ECU), împreuna cu butucul contactului si cheile aferente de la un model de 90 cai-putere ( A-Klasse) si sa mai si funcționeze? Pãrerile au fost împãrțite pe unde am întrebat, de aceea va întreb si pe voi....
    Multumesc,
    Alex.

Cred ca da.Daca intrebai cu cateva ore mai devreme aveam la indemana un vaneo si incercam o scanare selectand A diesel.Astfel eram sigur 100%.
    Vaneo are ecu Bosch.
    Vand jante A class cu anvelope vara 600lei.
    https://diagnoza-auto-cta.blogspot.r...255517-ms.html

Comment

Si eu cred ca e posibil dar nu am certitudinea... Mai sap. Multumesc de rãspuns.

Comment

Salut.

Salutare!
        Este si Vaneo 1.7 CDI (90 HP),bafta si spor la treaba!

Comment

Dandino, merci pentru rãspuns, stiu ca e si Vaneo de 90 cp. Întrebarea mea a fost via-a-vis de A-Klasse. Nu de alta, dar sunt mai multe A-uri decât Vaneo.

Comment

Working...
          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF