Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

W169 - apa in compartiment baterie

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

La mine e vb de cel de la radiator.

Trimis de pe al meu Lenovo K910 folosind Tapatalk

Comment

Nu țin să am dreptate, cred doar că la W169 SAM nu este sub cutia cu siguranțe, ci pe panoul frontal, sub cutia de mănuși.

În poză se văd releele, în fața SAM-ului.
      Attached Files
      A good car is nothing without a good garage.
      Mercedes too.

Comment

S-a dus proprietara cu masina la un tester si a descoperit ca sonda de presiune de la clima este vinovata dupa ce s-a verificat integritatea cablajului.
        Se va comanda si inlocui si ramine sa vedem mai apoi ce si cum.

Comment

Schimbat senzor, incarcat clima, totul e ok acum. Încã o datã o bubã se sincronizeazã cu alta pe care poi da vinã dei nu are nici o treabã. Pe scurt, nu din cauza apei urla ventilatorul...

Trimis de pe al meu Vodafone Smart Tab III 10

Comment

Sfat de la cei patiti: dupa ploile din ultimele zile, azi dimineata am gasit o balta destul de mare pe podea, pe locul din spate dreapta. Am fost la o spalataorie auto si cu un aspirator de apa am indepartat toata balta (era cam 1 cm de apa adunata). Am crezut initial ca fie usa nu afost bine inchisa, fie geamul spate. Am verificat toata podeaua, fata spate, stinga dreapta, dar totul uscat, cu exceptia locului sus mentionat. A patit-o cineva? Ceva sfaturi? Multumesc anticipat de raspunsuri.
            O sa monito

Comment

Ai trapa? Apa poate sa vina si de sus, nu neaparat de jos.
              Ceea ce nu ma distruge ma face mai puternic!

Comment

fara trapa. daca as fi avut, acolo as fi verificat prima data.

Comment

Working...
                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF