Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Compresor Klima

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Compresor Klima

De ceva timp la buburuza mea A140 aveam un zgomot ca de rulment spart care crestea odata cu cresterea vitezei si respectiv a turatiei, m-am uitat pe dedesubt si am dibuit ca se aude de undeva din zona curelei de accesorii,alternator,compresor klima si rolele ce mai sunt pe acolo! In incercarea de a rezolva problema am dus masina la mecanic si am schimbat rolele si cureaua(era uzata), dupa aceasta operatie nu s-a schimbat nimic iar mecanicul mi-a zis ca ar fi rulmentul de la compresor care nu se poate schimba si ca trebuie sa arunc compresorul si sa ma uit dupa unul din dezmembrari.

Intrebarea mea este daca se poate face cuma sa ii schimb rulmentul acela pentru ca compresorul merge foarte ok si nu are alte probleme..parca nu imi vine sa il arunc asa aiurea..

Multumesc!
    1.Mercedes A Klasse, w168-A140 1999-2000
    2.Mercedes Vito Mixto Long, w639-115cdi 2008

Chiar daca nu se schimba rulmentul, se poate schimba fulia cu totul.
    Schimba urgent mecanicul!
    Ceea ce nu ma distruge ma face mai puternic!

Comment

Multumesc pentru raspunsul prompt, eu sunt in Italia acum dar ajung peste o saptamana inapoi si planuiesc sa ii fac o revizie calumea(rulmenti roti fata,telescoape, arcuri si bucse ce mai ies) Dar mi-era cumva sa dau 100e pe un compresor doar pentru ca al meu haraie.Explicatia lui a fost ca are nu stiu ce ambreiaj si ca fulia nu se schimb fara ala si ca ma ajunge tot acolo..

Comment

Salutare! Am avut si eu de schimbat rulmentul de la compresor. M-am dus la un mecanic care l-a schimbat cu masina pe rampa fara ca macar sa dea compresorul jos. Vezi daca te ajuta topicul asta: http://www.clubmercedes.ro/zgomot-ca...-t33531p3.html
        Cand eram mic aspiram la inalt ... acum sofez prin cratere lunare.

Comment

Confirm ce spun colegii. Rulmentul se schimba. L-am schimbat si eu.

Comment

Eu sunt sigur ca e rulmentul al compresor, acum sa caut un rulment si ma duc sa-l schimb la cineva..Are cineva vreun cod pentru rulment?

Comment

Pentru ca s-a scurs timpul de edit trebuie sa postez din nou si imi cer scuze, am gasit o informatie pe site-ul lui Bert Rowe, care da niste dimensiuni, am sa inserez un text copiat de pe pagina lui: "Thanks for your great web page, which is like good spirit in the dark...
              I have MB A140 with AC since 1999, +/- 140000km. Many people commented on the noise coming from my engine bay engine, I was thought that it was usual on all 'A' Class.
              After checking we came to the conclusion that it was either the alternator or the Air conditioning compressor , It turned out to be the Air conditioning compressor!(part A 230 59 11)On inspection we discovered a broken bearing this was located in the front cover, unfortunately we did not have a camera handy.
              The bearing which is a NSK (Japan) type 35BD5222DUM18A. has an inside diameter is 35mm.
              outside diameter 52mm,
              and width is 22mm.
              Korean 'KOYO' can offer you same type of bearing DAC355222. the cost of the bearing to repair the compressor was 30€ (Most recent price obtained Spain 69€ 20/6/12) far cheaper than either buying a new or re-conditioned compressor. I hope this information will help somebody
              ."

Dupa cum reiese din spusele lui rulmentul ar avea dimensiunile 35x52x22.
              Imi poate confirma cineva aceste dimensiuni?

Comment

Working...
              X
              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF