Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Ca sa schimbi un bec de pozitie la un W169

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ca sa schimbi un bec de pozitie la un W169

Demontat sort bara + pasaje roti fata + faruri. Farurile doar demontate din suruburi, cuplele de la becuri au ramas pe loc, este spatiu de ajuns (intr-un final glorios) la becul de pozitie. Durata demontare: 30 minute. Durata toata operatiunea, cu montaj foarte ingrijit: 3 ore.
    Profitat de ocazie si montat in luftul de sub far un set DRL Dectane cu latime 3 mm. Se vede bine dar nu este foarte puternic. Una peste alta sunt multumit.
    Oricum, solutie de 2 bani ca sa schimbi un bec , as fi uitat de el daca nu era martorul din bord. La becul xenon se ajunge fara probleme, la cel de semnal doar se desface sortul fata.
    Attached Files

Dă jos ursăria aia cu leduri, e sinistră...

https://www.clubmercedes.ro/forum/ha...676-regulament

Pentru functionarea corespunzatoare a conturilor si pentru evitarea blocarii acestora, va rugam sa NU mai folositi adrese de email yahoo.
    Va rugam sa le schimbati din User Settings.

Comment

Este chestie de gusturi, mie imi place.

Comment

Modelul ãsta nu are modalitate de access prin plasticul (apãrãtoarea de noroi) de la roatã?
        Fosta: W168 A160 '99 Benzină
        Actuala: W169 A200 '04 Benzină
        Urmează: Dacia 1300 '74

Comment

Nu are, am pus poza, cred că nu se vede însă foarte bine. Numai la becul de semnalizare se poate ajunge.

Comment

Working...
          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF