Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

schimb ulei la cutie automata.

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• schimb ulei la cutie automata.

la un a classe din 2003, cutie automata, pt a schimba uleiul la cutie si filtrul, este nevoie de scule speciale sau merge gravitational, ca la motor.
    O sa postez maine si codurile de eroare care apar la automata. Cand le sterg cutia functioneaza aproape bine, la viteza a3a se aud zgomote ciudate.

Originally posted by misu tdi View Post
    la un a classe din 2003, cutie automata, pt a schimba uleiul la cutie si filtrul, este nevoie de scule speciale sau merge gravitational, ca la motor.
    O sa postez maine si codurile de eroare care apar la automata. Cand le sterg cutia functioneaza aproape bine, la viteza a3a se aud zgomote ciudate.
    Salut!
    Ceva vesti, ca si eu am un Vaneo cu cutie automata si am zgomote in treapta a 3-a.

Cu consumul cum stai?
    O zi buna!

Comment

Am schimbat ulei la cutie 7Gtronic si la CVT. Banuiesc ca a ta nu este CVT si oricum, din cate imi aduc aminte, iti trebuie si garnitura noua la capac. Este gravitational sigur, la mine asa a fost si la CLK si la A Klass. De fapt schimbi cam 60-70% din ulei, ramane sigur in convertizor sau convertitor, nu mai tin minte cum a spus mecanicul, si in cazul ca mai pierzi, cu aceasta ocazie aduci la nivel. Foarte importanta este calitatea uleiului.
      La A Klass a avut nevoie de o scula putin mai speciala pentru umplere, era mai anevoios de accesat busonul din compartimentul motor. Succes !

Comment

Originally posted by florio1960 View Post
        Am schimbat ulei la cutie 7Gtronic si la CVT. Banuiesc ca a ta nu este CVT si oricum, din cate imi aduc aminte, iti trebuie si garnitura noua la capac. Este gravitational sigur, la mine asa a fost si la CLK si la A Klass. De fapt schimbi cam 60-70% din ulei, ramane sigur in convertizor sau convertitor, nu mai tin minte cum a spus mecanicul, si in cazul ca mai pierzi, cu aceasta ocazie aduci la nivel. Foarte importanta este calitatea uleiului.
        La A Klass a avut nevoie de o scula putin mai speciala pentru umplere, era mai anevoios de accesat busonul din compartimentul motor. Succes !
        Multumesc de raspuns!

O zi(seara) Buna!

Comment

Working...
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF