Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Zgomot compresor aer conditionat?A180CDI

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Zgomot compresor aer conditionat?A180CDI

Salut,de cateva zile mi-a aparut un zgomot metalic destul de puternic ce pare a fi din zona compresorului AC ,eu banui a fi ambreiajul (fulia) compresorului,stie cineva daca se poate schimba doar fulia (MODEL W169 A180 CDI 2005) fara a fi nevoit sa schimb tot compresorul? Se demonteaza greu? Multumesc anticipat.

S-a mai discutat, cauta pe forum si gasesti informatia. E simplu si relativ ieftin.
    http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34

www.mbretrofit.ro

Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

Comment

Am cautat dar nu am gasit(daca poti atasa un shortcut la link).Multumesc

Comment

Daca in comert se gaseste de cumparat fulie completa compresor clima compatibila MB W169, OE: 44750-0384, inseamna ca se poate schimba numai fulia. Acum daca trebuie demontat compresorul sau nu pentru acest schimb, trebuie intrebat la un service.
        Mercedes A-Class, W169, A180 CDI - 2005

Comment

Working...
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF