Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

buton AC

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• buton AC

salut
    Poate sa mi spuna cineva va rog in ce pozitie functioneaza butonul de AC la un 150 cu clima manuala.
    Ma induce in eroare faptul ca scrie "AC off" si nu stiu cand este aprins martorul daca functioneaza sau nu.
    Masina abia am cumparat o si nu stiu dc functioneaza instalatia sa pot lua temperatura la mana
    multumesc!

Salut!
    Martor aprins indica AC off.
    Ceea ce nu ma distruge ma face mai puternic!

Comment

Iar daca vrei sa verifici racirea AC.ului, da la minim rece, baga un termometru in gura de aerisire pasager/sofer (in functie de pozitionarea caloriferului de racire pe masina: W168/W169) si vezi cum scade temperatura.
      Eu cand am cumparat masina, asa am verificat AC.ul. Termometrul indica initial vreo 29 de grade si apoi a inceput sa scada destul de repede pana pe la 13 grade , ce pentru mine e destul de rece, ceea ce inseamna ca freon e, compresorul functioneaza si rece va fi in masina mea.
      Mercedes A-Class, W169, A180 CDI - 2005

Comment

Working...
      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF