Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Comutator lumini frana

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Comutator lumini frana

Buna seara.cum imi dau seama ce fel de comutator lumini de frana am nevoie pt un a 140 din 2000? din cate am vazut sunt unele mecanice sau electrice cu 2 pini sau 4 pini..am aprinsi in bord abs si bas esp tot timpul .din cate am citit pe forum trebuie sa schimb acel comutator de frana.degeaba rotesc de volan stanga dreapta. am curatat si senzorii de pe fiecare roata.o seara buna

Salut!
    Eu nu am pomenit decat o singura varianta de "brake lights switch" pentru w168. Ca za fii sigur ca nu faci vreo pozna, da-l jos pe cel de pe masina si mergi cu el in manuta la magazin. Uite ce usor se scoate!
    Ceea ce nu ma distruge ma face mai puternic!

Comment

Se scoate destul de usor din cate vad.pe acest site sunt cateva modele si am vrut sa fiu sigur de ceea ce cumpar.http://www.epiesa.ro/comutator-lumin.../subcat-12348/
      poate asa scap de cele doua erori din bord .multumesc

Comment

Ai aflat de care iti trebuia? Zi-ne si noua, sa nu se mai deschida alt topic mai tarziu cu aceeasi problema.
        Mercedes A-Class, W169, A180 CDI - 2005

Comment

Originally posted by rares_crbl View Post
          Ai aflat de care iti trebuia? Zi-ne si noua, sa nu se mai deschida alt topic mai tarziu cu aceeasi problema.
          Nu l-am mai schimbat,doar i-am curatat contactele din interior si asa am scapat de erori.

Comment

Working...
          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF