Salutare natiune. Am avut urmatoarea experienta neplacuta la masinuta nou achitionata, respectiv un A170 CDI automatic. In timpul mersului mi-a cazut fata de la butonul de reglare oglinzi. Incercand sa-l repozitionez , am constatat ca nu mai merg senzorii de parcare. Am cautat sursa si am gasit-o, respectiv siguranta arsa pe senzorii de parcare. Dar acum ce fac cu fata butonului de reglare, care nu vrea deloc sa stea la locul lui. Este vreo procedura speciala de repunere la loc fara a mai strica si altceva? Trebuie inlocuit cu totul?
Daca da, unde gasesc unul? E ok unul second hand? A schimbat cineva un buton cu totul sa ma indrume si pe mine cum fac acest lucru sau repozitionare de fata? Problema este destul de urgenta pentru ca maine trebuie sa ajung cu masina la RAR. Multumesc.
Daca da, unde gasesc unul? E ok unul second hand? A schimbat cineva un buton cu totul sa ma indrume si pe mine cum fac acest lucru sau repozitionare de fata? Problema este destul de urgenta pentru ca maine trebuie sa ajung cu masina la RAR. Multumesc.
Comment