Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Bataie Roata spate dreapta W168

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Bataie Roata spate dreapta W168

Salutare,
    De curand am achizitionat un merceds A class w168 din 1999. Am facut IPT-ul imediat dupa ce am achizitionat-o nimic suspect. De cateva zilele aud o bataie la roata de spate am auzit prima data cand stateam pe loc nu eram in mers s-a auzit ca si cum as fi avut ceva greu in porbagaj si am pus o frana brusca dar eu stateam pe loc ... Bataia se aude din ce in ce mai tare ba chiar in aceasta seara a inceput sa bata si mai tare si mereu cand roata face un cerc complet se aude ca si cum ar atinge ceva. A mai avut cineva problema asta sau ceva sfaturi cu ce pot sa fac?
    Va multumesc!

Salut!
    Dai jos roata, desfaci tamburul si verifici: saboti de frana, ansamblul de franare, rulment, etc. .
    Ceea ce nu ma distruge ma face mai puternic!

Comment

Telescop, arc,...

Comment

Originally posted by andreijulien View Post
        Salutare,
        De curand am achizitionat un merceds A class w168 din 1999. Am facut IPT-ul imediat dupa ce am achizitionat-o nimic suspect. De cateva zilele aud o bataie la roata de spate am auzit prima data cand stateam pe loc nu eram in mers s-a auzit ca si cum as fi avut ceva greu in porbagaj si am pus o frana brusca dar eu stateam pe loc ... Bataia se aude din ce in ce mai tare ba chiar in aceasta seara a inceput sa bata si mai tare si mereu cand roata face un cerc complet se aude ca si cum ar atinge ceva. A mai avut cineva problema asta sau ceva sfaturi cu ce pot sa fac?
        Va multumesc!
        Ai grija ca probabil a inceput dezlipirea ferorourilor de pe saboti. Am patit exact acelasi lucru acum 1 an. Nu l-am bagat in seama, apoi dupa un timp, ferodourile s-au dezlipit complet blocandu-mi roata.
        Citeste: http://www.clubmercedes.ro/probleme-...t=saboti+frana
        Deci verifica sabotii de frana!
        Chiar imi place masinuta asta!

Comment

sau e bucsa la brat ......trebuie desfacut si vazut , colegii ai dreptate !

Comment

Pare bucsa de la brat,se sparge rulmentul si se aude ca si cum s-ar lovi doua bucati de metal,se numeste set reparatie brat oscilant.

Comment

multumesc frumos pentru raspunsuri... intradevar sabotii erau dezlipiti dar bataia inca o am cred ca este de la bucsa sau telescop multumesc frumos pentru raspunsuri

Comment

Working...
              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF