Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Lumini consola

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

[QUOTE=vizzz88;380237]
    Originally posted by s.aleexx View Post
    Salut colegu!

Eu am schimbat lumina la consola si a iesit ok.
    Pentru inceput trebuie desfacute lateralele la bord apoi mijlocul si scoasa consola. Apoi demontata fata consolei, se tine in clipsuri si pusa banda cu smd-uri (daca vrei lumina calumea). Eu am pus ca un chenar in jurul comutatoarelor si se vede foarte bine.

Eu trebuie sa vad cum fac la butoane ca acolo sunt becuri mici..Inca nu am gasit o solutie..

Buna, oare ma poti ajuta si pe mine cu un tutorial despre cum se desface bordul central, ca sa imi pun si eu SMD-uri ?
    Buna colegi de suferinta.
    Ma mir ca cei mai vechi si experimentati nu au intervenit cu modalitatea reala de shimbare a becului cu pricina, la mine sunt 3 comutatoare rotative, dupa cum urmeaza 1 pt zona 1 pt cald/rece si 1 pt turatie ventilator, daca scoateti butonul din mijloc veti avea acces la becul care ilumineaza aceasta parte de consola.
    Va urez spor la treaba
    Nu face aceeasi gresala de doua ori, cand sunt atatea greseli noi pe care le poti face.

Comment

Salut!
      OFFTOPIC

Fara suparare, te inseli amarnic in ceea ce priveste activitatea "celor vechi". Nici tu, nici cei nou veniti nu folositi functia SEARCH. Daca o foloseai inainte sa te miri gaseai topicul asta, topic de doua pagini, in care, eu am explicat in cateva randuri procedura "reala" de extragere a becului si am postat deasemenea si linkul aferent.
      Avem un regulament si eu il respect(poate nu in totalitate). Nu e vina niciunui "experimentat" sau "vechi" ca informatia e imprastiata prin zeci de pagini, e vina celor ce nu cauta si deschid topicuri peste topicuri cu aceeasi problema.
      Scuzele mele pentru OFFTOPIC.
      Eu va urez spor la cautat!
      Toate cele bune!
      Ceea ce nu ma distruge ma face mai puternic!

Comment

Laur la fel se întâmplă și cu secțiunea "vreau cod radio, moka ".
        Nici măcar intenția de a cauta nu exista, ce sa mai vorbesc despre intenția de a studia.
        Tocmai de aceea refuz sa ofer suport în cazul sistemelor media.
        Vand jante A class cu anvelope vara 600lei.
        https://diagnoza-auto-cta.blogspot.r...255517-ms.html

Comment

[QUOTE=mihai.salajan;381175]
          Originally posted by vizzz88 View Post
          Ma mir ca cei mai vechi si experimentati nu au intervenit cu modalitatea reala de shimbare a becului cu pricina............
          Daca nu ai avut ce face...
          In anul 2012, prima oara mi s-a refuzat inscrierea pe acest site, habar nu am avut de ce. Dupa aceea am aflat ca nimeni nu putea deschide topicuri daca nu avea o prezenta constanta si constructiva pe site. Cred ca am deschis primul topic dupa vreun an...
          Ca sa nu enervez colegii - precum o faceti voi - am citit 21 de pagini de topicuri - numai pentru aceasta sectiune. Atatea erau in toamna anului 2012.
          Ati avut curiozitatea sa vedeti cate sunt acum? Cate se repeta? Cate elemente noi au fost aduse in acesti 2,5 ani?
          Nu cred.
          Noi ne stim intre noi. Unii avem chiar si telefoanele personale ale celorlalti. Ne-am vazut si chiar am baut o bere impreuna. Am devenit prieteni si daca avem o problema ce nu exista aici, o discutam intre noi. Nu avem o solutie, o gaseste vreunul, sigur vom avea un feedback.
          Asta inseamna respect.
          Chiar imi place masinuta asta!

Comment

Originally posted by LauLaur View Post
            Salut!
            OFFTOPIC

Fara suparare, te inseli amarnic in ceea ce priveste activitatea "celor vechi". Nici tu, nici cei nou veniti nu folositi functia SEARCH. ...
            Despre cele spuse de Laur ... sincer sunt jignit deoarece, folosesc intodeauna SEARCH eu personal nu am descis niciodata nici un topic si toate informatiile le-am luat din mesajele existente sau am scris in topicuri deschise de altii, si consider ca am o activitate pozitiva (cosider ca am dat mai multa informatie decat am solicitat),

Nu inteleg de ce sunteti asa deranjati...
            Nu ma deschis topic nou, nu am jignit pe nimeni, nu inteleg.
            Am dat un raspuns la o intrebare pe care a adresat-o o persoana care avea nevoie de o informatie, eu sunt nou si incerc sa nu scriu mesaje ca acesta (mesaje care nu contin informatii utile, cu si despre mercedes, care contin discutii pe langa subiect), am o experienta redusa in privinta a-klasului sunt proprietar de 3 ani si defecte putine, dar de aceasta problema m-am lovit si eu si am desfacut consola pe jumate, pana cand am dat jos butoanele, moment in care am remarcat ca am lucrat degeaba, iar saa imi fie cu iertare dar in mesajele din acest topic nimeni nu face referira la alt topic cu aceeasi tema sau de modalitatea de inlocuire a becului in sine, dar se discuta mult de demontat consola, eu nu am facut nimic decat sa spun ca nu e necesar de demontat consola pentru aceasta operatiune
            Last edited by mihai.salajan; 06-02-2015, 20:59 PM.
            Nu face aceeasi gresala de doua ori, cand sunt atatea greseli noi pe care le poti face.

Comment

Asa m-am simtit si eu cand ai facut referire la activitatea "celor vechi", stiind ca am oferit informatia in mai multe randuri, dar am trecut peste incercand sa nu o iau personal.
              Sincer, nu ai pentru ce sa te simti jignit de afirmatiile mele, nu am comentat activitatea ta pe forum(asa cum ai facut-o tu). Am comentat obiectiv, afirmatia ta:
              Ma mir ca cei mai vechi si experimentati nu au intervenit cu modalitatea reala de shimbare a becului cu pricina
              .
              Am spus ce trebuia spus, si am incheiat!
              Ceea ce nu ma distruge ma face mai puternic!

Comment

Working...
              X
              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF