Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

probleme cutie automata a170 2001

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• probleme cutie automata a170 2001

Salut.
    detin un A170 cdi din 2001 varianta lunga adusa din germania de vreo 2000 km de cand am luat-o a aparut un zgomot care vine din partea stanga, adica de la cutie ca un huruit infundat dar doar intre 1200 si 2000 ture cand accelerez usor.cand accelerez tare dispare la fel si cand o tin constant, doar cand trage usor.masina are 150000km si nu cred ca sa schimbat vreodata uleiul in cutie pentru ca busonu de drenare nu are nicio urma de desfacere si nici baia cutiei pentru a schimba filtrul.problema apare doar cand motorul si uleiul sunt incalzite la temperatura normala de mers, cand e rece merge perfect vreo 10km dupa care se aude acel huruit sau carait s-ai zic.plus ca inainte sa schimbe treapta de viteze trepideaza de parca as avea o roata descentrata si dupa ce schimba nu mai face.

rugamitea mea e ca daca cineva a mai intampinat o astfel de problema sa-mi spuna care e rezolvarea sau de la ce ar putea fi.
    Cutia de viteze este modelul 722.7

Pana acum nu am vazut niciun topic dedicat cutiilor 722.7 de A-class cu explicatii concrete.

Salut. Cel mai probabil nu a fost schimbat uleiul din cutie, sau nu este destul (a fost pus prea putin sau s-a scurs pe undeva). Exact astea sunt simptomele - le rece merge bine, cand se incalzeste uleiul caraie si nu schimba cum trebuie.

Cel mai bine faci o vizita la un service specializat pe cutii, daca ai asa ceva in zona ta.

Comment

Am schimbat de curand uleiul si filtrul exact ca la carte.surpriza....! aceeasi problema.deci...nu e de la ulei sau de la filtru.

Comment

Originally posted by stefan_bzz View Post
        Am schimbat de curand uleiul si filtrul exact ca la carte.surpriza....! aceeasi problema.deci...nu e de la ulei sau de la filtru.
        Cauta-l pe forum pe Automaticul. E tatal lor...
        Chiar imi place masinuta asta!

Comment

Working...
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF