Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Cutie semi-automat cupleaza la peste 1500/rpm

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cutie semi-automat cupleaza la peste 1500/rpm

Salut, dupa o lunga poveste de stat 3 luni in service cu computerul de bord si etc,

nu am apucat sa o duc la verificat inca:

Este w168 din 1999 , a140 semi-auto

inainte de service cupla imediat dupa ce baga in viteza 1 si demara singura fara sa apas acceleratia.

dupa: cuplez in trapta 1 si trebuia sa o turez peste 1500 sa plece !

ma poate ajuta cineva niste info legate de problema ?

Fa-i o testare STAR. E posibil sa nu fie calibrat ambreiajul automat sau sa ai uzura la placa de ambreiaj. Cu STAR-ul o sa vezi si ce uzura ai la ambreiaj. Dar daca ai umblat la calculator si inainte mergea bine, tot ce trebuie sa faci este sa calibrezi ambreiajul din nou.

Comment

SE face adaptare la ambreiaj cu orice tester multimarca.
      Vand jante A class cu anvelope vara 600lei.
      https://diagnoza-auto-cta.blogspot.r...255517-ms.html

Comment

Nu stiu daca se face cu orice tester si nu stiu daca ai vazut vreodata cum se face. Eu la a mea am facut calibrarea de 2 ori. Odata cand am schimbat ACS si a doua cand am schimbat tot ambreiajul. Sunt niste pasi de urmat in care numai cu STAR poti sa faci. Nu e doar o simpla resetare a sistemului.

Comment

Multumesc mult de sfat ! asa voi face , sper sa gasesc loc saptamana ce vine

Comment

Working...
          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF