Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Mercedes A140 Cutie semi-automata - schimbare motor pe versiunea 160 CDI

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Mercedes A140 Cutie semi-automata - schimbare motor pe versiunea 160 CDI

Salut. Ce presupune schimbarea versiunii unui Mercedes A140 cu cutie semiautomata, benzina, la versiunea 160 CDI? Ma refer la modificarile de motor, tehnice. Nu ma interesaza pretul!

sau: la 140 se poate scadea puterea motorului, de la 82 la 60?

Nimeni nu stie?

Comment

Te rog dezvaluie si motivul modificarilor! mai ales in cazul scaderii de putere.
      Vand jante A class cu anvelope vara 600lei.
      https://diagnoza-auto-cta.blogspot.r...255517-ms.html

Comment

Simplu: consum mai scazut de combusibil..

(A140) http://www.auto-data.net/ro/?f=showCar&car_id=13204

(A160 CDI) http://www.auto-data.net/ro/?f=showCar&car_id=13207

Comment

Probabil nu ai ce face...
          Parerea mea este sa-ti gasesti ceva mai facil de facut... sau sa-ti schimbi masina.
          O Dacie 1300 pe gaz ar consuma mai putin si ar fi pe aproape de puterea ceruta de tine...
          Chiar imi place masinuta asta!

Comment

Originally posted by adip1962 View Post
            Probabil nu ai ce face...
            O Dacie 1300 pe gaz ...
            OFF topic: Sorry, nu m-ai imerit! Nu gust mişto-urile..

ON.. Am vazut ca A170, pe Diesel, consuma si ele putin..

Comment

Originally posted by attosoft View Post
              OFF topic: Sorry, nu m-ai imerit! Nu gust miºto-urile..
              Nu fac misto. Ti-am oferit o varianta. Poti gasi si altele...
              A dori sa scazi puterea unui motor, pentru a micsora consumul e o ineptie inginereasca. Fara suparare.
              Cand se proiecteaza un motor se incearca sa se scoata tot ce e posibil din el, functie de costurile de vanzare si segmentul de piata vizat.
              Proiectarea unui motor e o treaba care dureaza 2-5 ani (indiferent de producator). Apoi incep testarile... si variantele de echipare.
              Daca w168 s-a lansat in 1997, inseamna ca procesul de proiectare a inceput prin 1993-1994. Si aici nu ma refer la caroserie, ci la motor. Sincer, nu cunosc un alt motor orizontal, pozitionat ca acesta. Aici ma refer la A140-160; restul nu stiu cum sunt.
              Singurul lucru care banuiesc, dar banuiesc, ca l-ai putea face ar fi o pompa de injectie multipunct. Ar creste puterea si ar micsora consumul. Dar... faptul ca MB nu s-a gandit la asta, inseamna ca nu era fezabil. Tu, singur sau chiar ajutat de un atelier mecanic, oricum nu vad cum ai putea face asta... Sunt necesare calcule laborioase si chiar nu-mi dau seama unde ar putea intra o pompa de injectie sau cine ar actiona-o.
              Asa ca primul meu sfat ramane valabil. Alta masina. Aceasta este un Mercedes Benz si Mercedes nu face masini ieftine sau ptr. oameni care nu si le permit.
              Sorry. Nu fac misto si nici nu vreau sa te jignesc.
              O alta varinata care ai putea-o incerca este alimentarea pe gaz. Iti va scadea puterea si sigur si costurile. Dar necesita o investitie de vreo 2500 lei. Pentru o instalatie SH...
              Chiar imi place masinuta asta!

Comment

la schimbarea motorului automat trebuie sa schimbi si cutia de viteze ptr ca are alte rapoarte! cred ca trebuie schimbat si ecu!
                scaderea puerii motorului poate fi data de multe hibe: trage aer fals, bujii stricate, probleme la ecu,etc! pune-o pe tester prima data si vezi problema!
                sau o instalatie de gaz te-ar rezolva mai usor, e 800-1000 lei sh.

Comment

Working...
                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF