Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Relanti diesel

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Relanti diesel

Salut,stie cineva daca se poate regla relantiul la diesel?Am impresia ca este subturat si tremura motorul.

Din cablul de acceleratie ai incercat? Il mai strangi pana iti ajunge turatia unde vrei tu .

Comment

@liviu40
      Colegu', CDI-ul n-are cablu de acceleratie. Relantiul e controlat electronic.
      Nu mai da informatii eronate!
      Ceea ce nu ma distruge ma face mai puternic!

Comment

Din cate vad in intrebare nu da detaliu masina , la 124 diesel merge , la C 180 care il am eu are clapeta acceleratie electronica , dar tot din cablu am reglat turatia , nu te contrazic , domnul Laur.

Comment

Daca suntem in sectiunea dedicata A class, intuitiv as spune ca e vorba de un A170 sau A160 CDI, plus ca la profil are trecut A170.
          @jack1973
          Idle speed->750+/- 100 rpm. Chiar 650 rpm se incadreaza totusi.
          Ceea ce nu ma distruge ma face mai puternic!

Comment

Originally posted by jack1973 View Post
            Salut,stie cineva daca se poate regla relantiul la diesel?Am impresia ca este subturat si tremura motorul.
            Ai doar impresia sau chiar tremura?
            Se simte ca trepideaza?
            Cred ca trebuie sa te pregatesti de un schimb de regulator de presiune.

Comment

Tremura dar se pare ca nu este de la relanti pentru ca se aude si un zgomot din zona rolelor de la curea,am comandat rolele si o sa vad dupa ce le inlocuiesc.Bine ca totusi nu este alternatorul la cum ma gandeam eu.

Comment

Working...
              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF