Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Probleme servo directie cu martor baterie aprins

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Bună ziua!
    O revizie la alternator e cea mai buna decizie pe care o poți lua! Și cel mai bun sfat pe care îl poți primi...
    Ceea ce nu ma distruge ma face mai puternic!

Comment

Salut am schimbat multe la masina asta A 170 cutie de viteze, termoflot (racitor ulei), etc.. acum m a lasat servodirectia in sensul ca nu functioneaza deloc dar nu imi apare nici eroare pe tester si nici martorul baterie nu e aprins. Ar putea fi un contact imperfect sub vasul lichidului de spalare parbriz? Sigurantele sunt ok.

Comment

Salut!
        Cu testerul degeaba o gadili ca nu apare nimic referitor la servodirectie. Sunt multe topicuri deschise pe subiect, asa ca ai ce lectura.
        Ceea ce nu ma distruge ma face mai puternic!

Comment

Multumesc ma apuc de citit.

Comment

De obicei mai intai se cauta dovezi ale defectului si apoi se cumpara piese.
            Cel mai adesea problemele apar de la o baterie 'obosita'.
            Deo juvante

Comment

Originally posted by masster View Post
              De obicei mai intai se cauta dovezi ale defectului si apoi se cumpara piese.
              Cel mai adesea problemele apar de la o baterie 'obosita'.
              Nu cred ca e bateria ca e cuplata la alternator direct si am verificat ii ajunge curent pana la pompa servo.

Comment

Am dat jos pompa servo si are ars un tranzistor si un final de putere de pe placa ei a ajuns apa acolo . Reparatia 200 lei si 2 ani garantie.

Comment

Working...
                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF