Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Scoaterea cd-player-ului

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Scoaterea cd-player-ului

Buna ziua are cineva vreo idee cum as putea sa scot cd-player-ul fara acelor cheite ? Precizez ca ma refer la AUDIO 10 CD PLAYER la a-class 2002 !

Cu doua unghiere mari, folosesti lamelele.
    https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

Sau doua pile de unghii. Odata introduse, le fortezi un pic varfurile unul spre celalalt, daca nu se deblocheaza player-ul.
      Ceea ce nu ma distruge ma face mai puternic!

Comment

Salut. Recent am "operat" la inlocuirea Radiocasetofonului Audio5. E aceeasi treaba si la Audio 10. Dupa niste incercari nereusite de a-mi confectiona niste chei, am reusit cu doua cutite de bucatarie.
        IMG_0610.JPG
        Casetofonul are doua lamele de fixare. In imaginile urmatoare se pot vedea cum arata cand sunt deschise (fixeaza casetofonul).
        IMG_0614.JPG IMG_0612.JPG
        La introducerea cutitelor le-am miscat spre stanga respectiv dreapta, iar casetofonul a iesit f. usor.
        IMG_0613.JPG IMG_0615.JPG

Unele detalii le poti vedea in filmuletul urmator. http://youtu.be/9BrSZ2P5tv4 Multa bafta! PS: Scuze pentru calitatea proasta a imaginilor.
        W168 or nothing!

Comment

Am rezolvat cu doua pile, multumesc.
          Last edited by Zeus; 10-12-2014, 06:56 AM.

Comment

Working...
          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF