Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Buton reglare oglinzi

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Buton reglare oglinzi

O problema. Astazi am vrut sa reglez oglinzile la masina sotiei si a cazut butonul...capacul la butonul de reglaj. Nu mai sta acolo. Ce pot face?
    Se poate lipi?

Salut!
    Ce a cazut?Un buton din cele mici negre sau toata crucea( sau joypad cum s-o numi..).
    Fa o poza sau daca-l lipesti ai grija pe unde pui adezivul sa nu-l lipesti definitiv...
    Numai bine!
    Ceea ce nu ma distruge ma face mai puternic!

Comment

A cazut acea cruce. cele de stanga/ dreapra au ramas acolo. A cazut doar capacul ce la joistik cu un arculet si o pastila in capat. Nu am vazut nicio clema rupta...dar are urme de adeziv pe el...cred ca din fabrica

Comment

Buna.Daca ai rezolvat problema te rog ajutama si pe mine ,am intampinat aceasi problema.

Comment

Salut. Aceeasi problema si la mine cu butonasul. Dar mai am ceva...daca apas manual conectorii nu se intampla nimic.

Comment

Salut, aceeasi problema o am si eu. A cazut butonul si daca apa pe conectori nu se intampla nimic. Am lipit dar nu finctioneaza oglinzile. Cum se schimba butonul?

Comment

Working...
            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF