Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Probleme dupa achizitie a 140

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Probleme dupa achizitie a 140

Salutare!!!
    Sunt nou pe aici si nou posesor de mercedes. Am nevoie de cateva sfaturi.
    Am cumparat pt. sotia mea un mercedes a140 din 99, foarte bine intretinut, fara punct de rugina, 132k km verificati la mercedes Arad, culoare roz-mov...masina de dama.
    Dar cu unele probleme
    -Racordul flexibil de la filtrul de aer este fisurat....am inteles ca toate fac la fel. Trebuie de schimbat urgent?
    -Maneta de la faza lunga/scurta merge greu, plus ca pe ambele pozitii de faza lunfa sau faza scurta sta aprinsa doar faza lunga. Dupa ce o frec inainte inapoi mai ramane si pe faza scurta....pana la prima semnalizare. E deranjant pt. cei din trafic, cred ca blitez....
    -inchiderea centralizata functiona, mai putin cea de la porbagaj...Am desfacut placa de la portbagaj si cred ca trebuie gresat mecanismul. Pe drumul de la arad la Suceava, am facut pauza noaptea, am incuiat masina din telecomanda de la cheie, dimineata......surpriza. Apas butoanele, becurile clipocesc dar masina nu se descuie. Manual de la cheie functioneaza doar portiera soferului. Mentionez ca becurile clipocesc si la inchidere si la deschidere, dar inchiderea nu functioneaza. Norocul meu e ca facusem plinul si mi-a ajuns benzina. nici la rezervor nu se deschide. Astazi dimineata a functionat o singura data .....acum e iar moarta. Ce trebuie sa fac?
    Multumesc si astept cateva sfaturi

In primul rand, sa o stapaniti sanatosi.

Cu maneta de semnalizare, trebuie desfacuta si curatata. Daca nu merge, si tot asa face, alta. Parca era pe undeva si un tutorial de reparare, dar eu n-as risca. Ia o maneta din dezmembrari si aia e. Sau noua, sau de pe ebay.

Cu inchiderea centralizata, trebuie sa verifici pompa de vacuum, care este in portbagaj. Poate are iesit vreun furtun.

Succes!

Comment

Multumesc de raspunsuri . Imi poti preciza pe unde anume prin portbagaj sa caut pompa de vacuum?

Comment

La facelift este intre roata de rezerva si bancheta, sub mocheta de la portbagaj. Presupun ca si la alea din 99 e la fel...

Comment

Din ce am citit, toate probleme tale sunt comune modelului...
          Maneta de semnalizare... se gaseste foarte greu in dezmembrari. Am citit nenumarate anunturi cu cereri de maneta.

Apoi racordul... si eu am aceeasi problema. Nu e bai, racordul doar directioneaza fluxul de aer la filtru... eu l-am curatat si lipit cu super glue, a tinut o luna. Am renuntat.

La inchidere , cum a zis colegul, vacuumul... La mine, manual, tot asa se deschide doar usa de la sofer, nu stiu cum sa fac sa le deschida toate. La portbagaj nu pot sa introduc cheia in broasca, cred ca s-a depus ceva mizerie/pamant inauntru... Noroc ca merge centralizata.

Rugina o sa inceapa la usi (partea de jos, colturile) si aripile spate. Am ramas masca, cum, intr-o jumatate de an a batut rugina in ea mai ceva ca intr-o Dacie. Poate a fost mascata... nu stiu. Oricum, cred ca anul viitor o repar si vopsesc, ceea ce cu investitiile actuale, o sa-i tripleze valoarea...

In rest, drumuri bune si benzina multa!
          Last edited by sees; 07-30-2014, 09:39 AM.
          proud owner of "Jeanette" - A160 W168, Elegance, 102 hp, anul 2000

Comment

Nici pe ebay nu se gaseste maneta? Am luat eu de pe ebay destule piese de W168. E drept ca modelul facelift, cum am eu, dar gasesti destule si pentru prefacelift.

Comment

Originally posted by stefanivlad View Post
              Nici pe ebay nu se gaseste maneta? Am luat eu de pe ebay destule piese de W168. E drept ca modelul facelift, cum am eu, dar gasesti destule si pentru prefacelift.

E o posibilitate mare. Oricum, merita incercate si anunturile de dezmembrari de pe tocmai/olx... Diferenta nu cred ca este intre maneta de facelift si non-facelift...
              proud owner of "Jeanette" - A160 W168, Elegance, 102 hp, anul 2000

Comment

Nu stiu diferente daca sunt sau nu, dar manete gasesti cate vrei la 22-35 lire + transport.

Comment

Originally posted by Tudor85 View Post
                  Salutare!!!
                  Sunt nou pe aici si nou ....................Ce trebuie sa fac?
                  Simptomele masinii tale arata, de regula, ca nu a fost folosita o perioada mai mare de timp.
                  Trebuie sa cureti tot ce nu merge si sa verifici toate sigurantele (e posibil sa fie contactele ancrasate).
                  Ptr. haion, citeste ce-am scris acum vreun an. Vei gasi in topic tot ce-au patit majoritatea posesorilor de AK.
                  In mod identic gasesti topicuri si rezolvari pentru toate "necazurile" tale.
                  Spor la lectura si multa bafta!

PS. Nu te grabi sa arunci cu banii... Daca masina nu a fost folosita nu va fi nevoie!
                  Chiar imi place masinuta asta!

Comment

Salutare!!!
                    Sunt nou pe aici si nou posesor de mercedes. Am nevoie de cateva sfaturi.
                    Am cumparat pt. sotia mea un mercedes a140 din 99, foarte bine intretinut, fara punct de rugina, 132k km verificati la mercedes Arad, culoare roz-mov...masina de dama.
                    Dar cu unele probleme
                    -Racordul flexibil de la filtrul de aer este fisurat....am inteles ca toate fac la fel. Trebuie de schimbat urgent?
                    -Maneta de la faza lunga/scurta merge greu, plus ca pe ambele pozitii de faza lunfa sau faza scurta sta aprinsa doar faza lunga. Dupa ce o frec inainte inapoi mai ramane si pe faza scurta....pana la prima semnalizare. E deranjant pt. cei din trafic, cred ca blitez....
                    -inchiderea centralizata functiona, mai putin cea de la porbagaj...Am desfacut placa de la portbagaj si cred ca trebuie gresat mecanismul. Pe drumul de la arad la Suceava, am facut pauza noaptea, am incuiat masina din telecomanda de la cheie, dimineata......surpriza. Apas butoanele, becurile clipocesc dar masina nu se descuie. Manual de la cheie functioneaza doar portiera soferului. Mentionez ca becurile clipocesc si la inchidere si la deschidere, dar inchiderea nu functioneaza. Norocul meu e ca facusem plinul si mi-a ajuns benzina. nici la rezervor nu se deschide. Astazi dimineata a functionat o singura data .....acum e iar moarta. Ce trebuie sa fac?
                    Salut!
                    Racordul
                    Cauta unul ok prin dezmembrari, nu-i o tragedie ca s-a rupt.
                    Maneta faza lunga/scurta
                    Ai aici topicurile cautate pt tine( foloseste functia search):
                    http://www.clubmercedes.ro/probleme-...+lunga+aprinsa
                    http://www.clubmercedes.ro/faza-lung...+lunga+aprinsa
                    http://www.clubmercedes.ro/probleme-...+lunga+aprinsa
                    http://www.clubmercedes.ro/bloc-lumi...+lunga+aprinsa
                    Problema a fost discutata in nenumarate randuri, arunca si tu o privire peste.
                    Inchidere centralizata
                    Informatii despre sistemul de inchidere si pompa de vacuum aici:
                    http://www.aclassinfo.co.uk/mypage.41.htm
                    Toate cele bune!
                    Ceea ce nu ma distruge ma face mai puternic!

Comment

O intrebare as mai avea. Motorul la a klasse 140 din 99 ce tipde antigel foloseste? Am deschis capacul la recipientul de racire si e aproape uscat.Cu ce antigel completez?

Comment

Daca este cineva amabil sa imi trimita si mie un manual al masinii pe mail: munteanu.tudor@yahoo.com

Comment

O intrebare as mai avea. Motorul la a klasse 140 din 99 ce tipde antigel foloseste? Am deschis capacul la recipientul de racire si e aproape uscat.Cu ce antigel completez?
                          Febi pe care scrie ceva legat de MB cu proprietati de ungere.
                          Vand jante A class cu anvelope vara 600lei.
                          https://diagnoza-auto-cta.blogspot.r...255517-ms.html

Comment

Am rezolvat problema cu maneta fazalunga/scurta.Este cineva la Targu Neamt care repara in 10 minute, pret 80 lei. Accepta si prin curier rapid. Pot da informatii despre aceasta persoana celor interesati.

Comment

Working...
                            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF