Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Leduri bord MB A140 w168

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Leduri bord MB A140 w168

As dori sa imi pun leduri in bord in locul becurilor clasice. Stie cineva daca se poate si daca imi poate explica!
    1.Mercedes A Klasse, w168-A140 1999-2000
    2.Mercedes Vito Mixto Long, w639-115cdi 2008

Salut colegul!
    S-a discutat ceva asemanator aici: http://www.clubmercedes.ro/demontare...ss-t36380.html undeva pe pagina 2. Spor la treaba!
    W168 or nothing!

Comment

Salut, daca ai fi cautat mai atent .........se poate , ai de desfacut 6 suruburi pana la bord !

Comment

Imi cer scuze daca am deranjat pe cineva, dupa am gasit si eu niste informatii pe forum care m-au ajutat. Acum as dori sa stiu daca este cineva din Suceava care comercializeaza leduri smd.
        1.Mercedes A Klasse, w168-A140 1999-2000
        2.Mercedes Vito Mixto Long, w639-115cdi 2008

Comment

N-ai deranjat pe nimeni personal, poate doar regulamentul . Incearca, inainte de a deschide un nou thred, sa folosesti functia Search. Astfel avem informatia intr-un singur loc, nu imprastiata prin nu-stiu-cate thread-uri.
          Referitor la "problema" ta...: cauta la magazinele din oras becuri T5 cu smd. Ai sanse mari sa gasesti.
          Bafta!
          Ceea ce nu ma distruge ma face mai puternic!

Comment

Working...
          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF