Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Rulment lagar planetara lunga spart

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Rulment lagar planetara lunga spart

Salut. Am o problema la cotetul meu. Cred ca s-a spart rulmentul de la planetara lunga (cel de la jumatatea planetarei). Problema si mai mare este ca nu am gasit pe forum cum se da jos planetara sa o schimb. Azi imi ajunge alta planetara sh cu tot cu rulment si trebuie sa o schimb. Daca ma poate ajuta cineva cu detalii. Sunt plecat in provincie si azi trebuie sa o repar. Multumesc!

Problema se pare ca nu este din planetar. Un rulment din cutie e cauza suieratului infernal. Cine ma poate ajuta cu o cutie SH pentru un A 160, benzina, semiautomat din 1997?

Comment

Salut!
      Tot vei demonta motorul si cutia...De ce nu desfaci cutia ta si sa schimbi rulmentul impricinat? Cu ocazia asta ii poti face o revizie generala. Nu cred ca reconditionarea cutiei tale te va costa cat una SH.
      Asta e doar parerea mea!
      Numai bine si Paste Fericit!
      Ceea ce nu ma distruge ma face mai puternic!

Comment

am cutie din dezmembrari!

Comment

Am schimbat cutia! M-am linistit cu marca Mercedes! Am bagat in ea bani aproape cu cat am cumparat-o. Daca nu reusesc sa o vand o dezmembrez, ca scot mai mult pe ea!

Comment

Working...
          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF