Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Dimensiuni cauciucuri

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Salut,

Cum merg anvelopele de 185/65/15? Am si eu niste Barum de fostul Logan, rulate doar 1 an si ma gandeam sa scap de 195/55/15 si sa le montez pe astea. Cu 195/55 parca rulez pe Luna asa zgaltaie masina la denivelari.

Comment

Originally posted by lauras033 View Post
      Salut,

Cum merg anvelopele de 185/65/15? Am si eu niste Barum de fostul Logan, rulate doar 1 an si ma gandeam sa scap de 195/55/15 si sa le montez pe astea. Cu 195/55 parca rulez pe Luna asa zgaltaie masina la denivelari.
      Merg foarte bine. Cred ca trebuie sa faci proba.

Comment

Am avut pe A140 urmatoarele dimensiuni: 195/50/15 (Firestone, vara), 195/55/15 (Goodyear Ultragrip, iarna). Dupa ce am tot oscilat intre ”legalitatea” celor doua dimensiuni din carte pe 15 inchi (195/50, respectiv 185/55/15) si un dram de confort in plus, m-am decis pana la urma sa cumpar patru anvelope noi de vara, Debica Presto, 185/60/15. Diferenta per ansamblu fata de 185/55/15 nu e ingrijoratoare iar plusul de confort chiar se simte. Ma temeam ca va deveni instabila masinuta dar nici vorba, am facut un mic drivetest si mi se pare la fel de stabila pe viraje ca si cu 195/50/15 iar franarea e chiar mai buna. Intr-adevar, pare un pic mai saltareata, mai putin lipita de sosea, dar, din motorul de 1.4 benzina oricum nu incercam sa scot eu untul asa ca ma indoiesc ca voi ajunge in situatii extreme, unde cei 5 mm in plus la talon sa ma faca sa pierd controlul (Doamne fereste!). In plus, mai vazusem prin oras un A Klasse W168 cu dimensiunile acestea la anvelope si proprietarul mi-a spus ca a facut si el miscarea din aceleasi motive (confort) si ca n-a simtit probleme de stabilitate. Acum, om mai vedea... Pana una-alta, pentru cine nu se teme ca 5 mm in plus sunt motiv de probleme la RAR, recomand aceasta solutie de compromis.

Comment

Intre 185/60 si 185/55 e diferenta de aproape 10mm la talon: calcul

Comment

Working...
          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF