Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Fum alb urat mirositor!

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Pune manutza si citeste regulile de postare!
    https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

Ok! Voi incerca sa scriu cu litere mari de acum incolo. Asa se intampla cand pierzi mult timp pe internet, iti intra in reflex. Mersi de atentionare!

Comment

Originally posted by cruntul View Post
        filtrul de motorina si uleiul da, are o 1 luna jumate, are 3500 de kilometri.
        Nu imi mai vine nimic in minte, nu ar strica o verificare atenta la traseul furtunelor de motorina si in cele din urma dusa la tester.

Iti tin pumnii si sa ne spui te rog si noua ce ai mai rezolvat.
        Drumuri bune, ganduri si mai bune!

Comment

In final acolo va ajunge si ca vreau si ca nu vreau, singura problema este ca ma prins stramtorat cu banii si sunt obligat sa mai trag mata de coada o vreme.
          Last edited by cruntul; 01-09-2014, 21:53 PM.

Comment

La fel se prezinta si situatia mea si la mine mai dureaza pana strang banuti sa schimbe mecanicul garnitura de chiuloasa si sper ca nu sa mai trebuiasca si altceva.

Deocamdata eu, o las asa, dar sper ca o perioada de, sa zic 1 luna 2, nu o sa stric motorul daca merg cu ea asa. Umblu cu un morcov, dupa mine, dar sa fim obtimisti.
            Drumuri bune, ganduri si mai bune!

Comment

Working...
            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF