Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Trepidatii motor?

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Trepidatii motor?

    Salut,
    Ieri am facut vreo 20 de km prin Bucuresti, ploaie agresiva, luat multe baltoace mari iar la intoarcere spre casa la un semafor am inceput sa simt trepidatii mari, eu zic ca de la motor iar masina pierdea din putere la accelerare. Am reusit sa ajung acasa cu ea intr-un final iar la relantii se auzea trepidatul dar mai subtire, ce am sesizat ca la comutarea pe aer conditionat se auzea o harjoneala si motorul facea mai urat. Am lasat masina vreo ora sa se raceasca dupa care am mai dat 2 ture cu ea sa vad daca face la fel. Nu a mai avut trepidatii deloc doar ca la un moment dat cand am schimbat a 2-a am simtit ca tremura un pic la accelerare si pierdea din putere. In rest nimic. Va rog sa nu imi ziceti de volanta. Mai jos gasiti si ce am filmat cu telefonul ca sa auziti zgomotul, trepida din masina foarte urat dar din afara masinii la relantii se auzea de sub filtrul ulei. Mentionez ca simteam si un miros usor de ceva incins.
    Multumesc,
    Last edited by bogdan.motrici; 11-07-2013, 11:23 AM.

  • #2
    Salut!
    Ai scut? Intreb pentru ca apa nu face "casa buna" cu alternatorul, cureaua, rolele , etc.
    Am intalnit la A-ul unui amic o rola blocata.
    Da cureaua jos si vezi daca mai tremura motorul( nu o lasa pornita mult timp).
    Ceea ce nu ma distruge ma face mai puternic!

    Comment


    • #3
      Salut Man,
      Da, am scut. Astazi m-am plimbat de nebun vreo 15 km pana sa faca iar la fel. Ideea este ca la rece ea nu face dar dupa 10-15 km incepe sa trepideze iar. Din interior se simte bine, din afara doar daca pui mana pe usa simti trepidatul, in rest se aude greu iregularitatea decat daca te bagi pe dedesubt. Cand accelerez prinde greu demaraj, am incercat si faza cu apasat ambreaj ca am citit ca daca il cuplezi si nu se mai aude ar fi volanta dar tot trepideaza, doar in mers cand schimb viteza sa zic poate nu mai simt asa rau trepidatiile. Incerc sa caut un service calumea in Bucurestiul asta dar nu gasesc, am fost la unul in cartier dar a zis sa o las o zi doua ca e complicat la A Class deci clar nu am ce sa fac la ei. Poate intre timp va mai dati cu parerea pana ajung la un service calumea sau cel putin imi recomandati unul. Multam,

      Comment


      • #4
        Salut, Bogdan ce fel de scut ai la motor? Bafta la gasit service.

        Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
        Service romanesc de prima mana :
        - Cât mã costã reparația mașinii?
        - Ce problemã are?
        - N-am cea mai vagã idee.
        - 843 lei și 50 bani!

        Comment


        • #5
          Salut Florin,
          Nu stiu, sincer . Sunt de mai multe tipuri? Adica presupun ca te referi daca are posibile locatii pe unde poate intra usor apa, etc. Am gasit service autorizat Mercedes, ma duc maine dimineata la prima ora, sper sa fie locuri ca l-am gasit tarziu si nu am mai avut cum sa sun sa fac programare. Sper sa nu raman fara bani in portofel, dar in Bucurestiul asta toate service-urile sunt pline de "experti" care nu stiu decat sa te taxeze si cam atat, la reparat masini, ba. M-a luat mecanicul azi la service-ul la care am fost, ca daca nu se aude nimic pai ce sa ii faca el, e bine frate, macar bine ca mi-am dat seama de la inceput si nu am lasat-o ca ma trezeam cu nu stiu ce bubuituri pe la ea si fara sa fie reparata.
          Maine cand ma intorc revin cu detalii, sper pozitive ca mi-a mancat deja suficient timp masina asta si doar ce imi luasem si eu anvelope de iarna noi (11 mil.) si o amarata de alarma ca sa am telecomanda sa nu mai stau cu cheia. Cred ca o sa trec la un scuter si gata plus metroul ca e cel mai util. Sa aveti seara buna si fara incidente.

          Comment


          • #6
            In Bucuresti cu economia de pe urma metroului iti permiti sa mergi in fiecare luna la munte pentru 2 zile.
            Vand jante A class cu anvelope vara 600lei.
            https://diagnoza-auto-cta.blogspot.r...255517-ms.html

            Comment


            • #7
              Salut, stai linistit ca o s-o rezolvi si pe asta. E foarte simplu de aflat ce fel de scut ai: ridici capota de la motor te uiti in jos iar daca vezi asfaltul atunci nu ai scut pentru motor. Eu primu lucru care il cumpar la masina mea e un scut metalic pana atunci cand ploua torential trag pe dreapta si opresc la o cafea pe undeva. Multa bafta.

              Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
              Service romanesc de prima mana :
              - Cât mã costã reparația mașinii?
              - Ce problemã are?
              - N-am cea mai vagã idee.
              - 843 lei și 50 bani!

              Comment


              • #8
                Deja am trecut de 2 ori prin operatiunea asta.Dau in balti cat se poate, sa vad rulmentii de 100lei tin mai mult decat amaratul ala de 5lei?Daca trec de iarna si nu urla si-au meritat banii, daca nu....balta si 5lei, balta si 5lei
                Vand jante A class cu anvelope vara 600lei.
                https://diagnoza-auto-cta.blogspot.r...255517-ms.html

                Comment


                • #9
                  Done, rezolvat, gasit service calumea. M-a costat toata treaba ceva dar asta e. Bobina era de vina, 450 de lei si manopera cu diagnoza 180 deci 630 lei. Multumim oricum de serviciile service-ului si de rapiditate. Singura chestiune care mi-a ramas si probabil ca tot de la ploaia mea mult iubita cu baltoace si anume cand comut pe aerul conditiona se aude ca un harjonit dupa care daca accelerez dispare si mai reapare din cand in cand acest zgomot mai ales la accelerare. Daca il opresc totul merge perfect. Masina mergea evident din cauza la una din bobine dusa in 3 cilindri, cilindrul 4 fiind afectat de aceasta problema. Toate bune si frumoase, am rezolvat, mi-am usurat si portofelul ca doar ce luasem salariul, asta e, acum merge. Multam oricum pentru sfaturi.

                  Comment

                  Working...
                  X
                  Logan | Dacia Logan |Anulare DPF