Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

problema martor ulei

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• problema martor ulei

salutare am un a classe 170 cdi diesel, de 2 zile imi apare in bord martorul de ulei , iar la cateva secunde -1,5l ulei. tin sa mentionez ca schimbul de ulei este facut in urma cu o zii
    Sugestii?

Cat ulei ai pus? Ai verificat nivelul pe joja?
    Ceea ce nu ma distruge ma face mai puternic!

Comment

Daca pui de prima data 4.5-4.6L trebuie sa fie la maxim din prima incercare, depinde cat de mult s-a asteptat la scurgerea celui vechi.
      Ai strans bine busonul?Poate pierde ulei pe la buson, cel mai fericit caz.
      Vand jante A class cu anvelope vara 600lei.
      https://diagnoza-auto-cta.blogspot.r...255517-ms.html

Comment

Probabil are legatura cu schimbul de ulei daca a aparut dupa acesta. Daca a aparut inainte te poti gandi si la senzorul de nivel de ulei.

Comment

si cu uleiul vechi au fost 4,5litri si dupa ce lam schimbat tot 4,5litri am pus pe bord a zis ''ok'' si pe jorja era maxim

Comment

Originally posted by ftraian View Post
            Probabil are legatura cu schimbul de ulei daca a aparut dupa acesta. Daca a aparut inainte te poti gandi si la senzorul de nivel de ulei.
            se mai pote circula cu avaria asta ?

Comment

Pe joja e important ce apare.
              Vand jante A class cu anvelope vara 600lei.
              https://diagnoza-auto-cta.blogspot.r...255517-ms.html

Comment

Daca a aparut dupa schimbul de ulei e cam mare coincidenta sa se strice senzorul tot atunci.

Eu am senzorul stricat de mai mult de un an. Circul asa din cauza pentru ca la motorul pe benzina trebuie scos motorul din masina ca sa schimbi senzorul. La mine apare intermitent -1.5l iar pe joja nivelul e bun. Am si schimbat de 2 ori uleiul de atunci.

Comment

Working...
                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF