Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Trepideaza pedala de acceleratie.

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Trepideaza pedala de acceleratie.

De cateva zile imi trepideaza pedala de acceleratie,de fapt este ca un masaj la talpa(gadilat).Este posibil sa fie rolele de la cureaua de accesorii care sunt pe duca si transmite trepidatia?

Interesant, la mn tot asa face. Eu banuiam ca ar fi de la toba. Urmeaza sa o duc in service sa vad ce zic cei dla "mergedes".Daca ai noutati, ma anunti si pe mn. Ms.

Comment

Posibil si de la toba,sambata o duc la elevator sa verific si eu.

Comment

Si la mine simt la fel o vibratie mica in pedala de acceleratie ,daca ati rezolvat asa ceva va rog spunet-mi si mie.

Comment

Ar fi de verificat tampoanele de la motor. Atat cele din fata, cat mai ales cele din spate.
          Toate cele bune!
          Ceea ce nu ma distruge ma face mai puternic!

Comment

La mine era intinzatorul curelei de accesorii care facea urat de tot si de când l-am inlocuit s-a linistit

Comment

La mine vibreaza tare cand dau muzica la maxim..pe ritm ) LauLaur la mine cand era tamponul rupt nu vibra pedala de acceleratie..dar cine stie, se poate!

Comment

Atunci cand este toba sau evacuarea nu trebuie sa faca si zgomot ca dracu?

Comment

Working...
                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF