Salut !
Recent am achizitionat un A klasse 1.7 diesel din 08/2002 varianta long.
Am un obicei cand cumpar o masina , ii schimb ce tine de sistemul de franare si ii fac revizia.
Inainte de revizie am fost la un service pentru o inspectie mai atenta a masinii.
S-a constatat :
-discuri frana + placute + saboti pe spate
-bielete fata anti ruliu
-trapa - niste plastice sparte , ea functioneaza dar nu o inchide cum trebuie - test facut cu apa pentru siguranta
)
Plasticele de care vorbesc sunt pozitionate in dreptul primei bucati din trapa in interior ,cand trapa este actionata acele plastice imping sau ajuta la impins in exterior ultima bucata din trapa.
Daca le are cineva sau stie unde pot gasi sa cumpar asa ceva - astept oferte !!!
Am gasit trapa functionala + motoras in pretul de 400ron dar o tin ca o ultima solutie.
Le-am cumparat din magazin , acestea au fost preturile dupa aplicarea unui discount de 10% :
discuri de frana spate set ( 2 buc ) - 100lei
placute frana spate set ( dr+st ) - 80lei
saboti frana set ( 2 buc ) - 83lei
bieleta anti ruliu ( fata dr - 1 buc ) - 60lei
=================================
piese revizie :
FILTRE :
AER : 160lei *din cauza ca era stock vechi am platit - 120 lei
restul de filtre : 33,81,61
5 litri ulei- 151 lei
Am achitat piesele si m-am programat la service-ul magazinului respectiv.
Mecanicul a constatat ca trebuie schimbate si acele 2 talere dupa spate *pozitionate in spatele discurilor de frana* pentru ca au fost mancate de rugina anumite gauri unde se prind niste arcuri.
Sincer nu imi prea vine sa dau 320lei pe bucata *tabla.png - atasata .
Am incercat sa le caut prin parcuri de dezmembrari pentru a obtine un pret mai bun si inca astept oferte,daca e cineva care le are si sunt intr-o stare buna *fara rugina* - sunt interesat - astept oferte !!!
Ca o prima impresie , mi se pare o masinuta eleganta , cu foarte mult loc .
Inainte sa achizitionez A Klasse ma gandeam ca am nevoie de o masina cu un consum decent pentru a ma putea deplasa. Masina este perfecta pentru asa ceva.
Recent am achizitionat un A klasse 1.7 diesel din 08/2002 varianta long.
Am un obicei cand cumpar o masina , ii schimb ce tine de sistemul de franare si ii fac revizia.
Inainte de revizie am fost la un service pentru o inspectie mai atenta a masinii.
S-a constatat :
-discuri frana + placute + saboti pe spate
-bielete fata anti ruliu
-trapa - niste plastice sparte , ea functioneaza dar nu o inchide cum trebuie - test facut cu apa pentru siguranta

Plasticele de care vorbesc sunt pozitionate in dreptul primei bucati din trapa in interior ,cand trapa este actionata acele plastice imping sau ajuta la impins in exterior ultima bucata din trapa.
Daca le are cineva sau stie unde pot gasi sa cumpar asa ceva - astept oferte !!!
Am gasit trapa functionala + motoras in pretul de 400ron dar o tin ca o ultima solutie.
Le-am cumparat din magazin , acestea au fost preturile dupa aplicarea unui discount de 10% :
discuri de frana spate set ( 2 buc ) - 100lei
placute frana spate set ( dr+st ) - 80lei
saboti frana set ( 2 buc ) - 83lei
bieleta anti ruliu ( fata dr - 1 buc ) - 60lei
=================================
piese revizie :
FILTRE :
AER : 160lei *din cauza ca era stock vechi am platit - 120 lei
restul de filtre : 33,81,61
5 litri ulei- 151 lei
Am achitat piesele si m-am programat la service-ul magazinului respectiv.
Mecanicul a constatat ca trebuie schimbate si acele 2 talere dupa spate *pozitionate in spatele discurilor de frana* pentru ca au fost mancate de rugina anumite gauri unde se prind niste arcuri.
Sincer nu imi prea vine sa dau 320lei pe bucata *tabla.png - atasata .
Am incercat sa le caut prin parcuri de dezmembrari pentru a obtine un pret mai bun si inca astept oferte,daca e cineva care le are si sunt intr-o stare buna *fara rugina* - sunt interesat - astept oferte !!!
Ca o prima impresie , mi se pare o masinuta eleganta , cu foarte mult loc .
Inainte sa achizitionez A Klasse ma gandeam ca am nevoie de o masina cu un consum decent pentru a ma putea deplasa. Masina este perfecta pentru asa ceva.
Comment