Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

o cheie si -3 in bord

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Salut.
    Am cuparat masina acum 2 zile si imi arata -1300 si acum imi apare -1500.
    Ce problema credeti ca are..? Trebuie sa fac de urgenta schibul de ulei plus filtru, in rest ce mai trebuie?

O zii buna

Comment

Nici o problema, decat schimbul de ulei si filtre, cum au spus colegii de mai sus, + resetat indicatorul service.

In rest, eu i-as face o inspectie vizuala la caroserie si mai ales la motor (pentru a vedea eventuale scurgeri), as verifica nivelul vasului de expansiune, al lichidului de frana, spritiera si servo. Apoi dupa, talpa paie si bataie...

Spor la treaba.
      Drumuri bune, ganduri si mai bune!

Comment

Va salut! redeschid putin subiectu asta...am o problema asemanatoare cu cea care am deschis postu...in loc de ceasu ala de langa cheie acum apare alta cheie (una mai mare si una mai mica) Ma poate ajuta cineva? multumesc
        Attached Files

Comment

Originally posted by rsvx View Post
          Va salut! redeschid putin subiectu asta...am o problema asemanatoare cu cea care am deschis postu...in loc de ceasu ala de langa cheie acum apare alta cheie (una mai mare si una mai mica) Ma poate ajuta cineva? multumesc
          Pune si citeste cartea...
          Ai pus exact aceiasi poza postata de Gabriela S mai jos. Chiar nu ai putut face o poza?
          Attached Files
          Chiar imi place masinuta asta!

Comment

Working...
          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF