Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Zgomot la relantii in partea dreapta a masinii in zona rotii

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Salut,
    Ieri am facut si eu revizia la A-ul meu. Cu ocazia asta am schimbat si rolele care faceau un zgomot infernal. Din discutiile purtate cu un amic care a lucrat, plecat si lucreaza din nou la mercedes am ajuns la concluzia ca este ok sa pun rolele originale de mercedes deoarece tin mai mult. Dupa ce le-am cumparat mi-a picat fata sa vad rulment Made in Turkey la pret de 4 ori mai mare decat orice alta rola de pe piata. Acum sper sa tina foarte mult. Eu am luat masina la 200.000km si am facut 50.000km cu ea fara sa schimb role.

Comment

Eu la toate masinile care le-am avut am mers mult de tot cu rolele la 50.000 le desfac scot semeringul spal bilele cu ceva degresant si pun vaselina de aia buna si daca nu are joc mai merge multi ani!
      diagnoza reparatii mb dezmembrari auto

Comment

Salut,eu am desfacut masina,azi am terminat-o.Schimbat tot ce ii posibil pe ea(era totul original mercedes),si zgomotul se auzea de la rola intinzatoare.Mecanicul meu(fratemiu)o pus din greseala rola gresita si de aia mi se auzea un "scartait" la ea.Altarnatorul i-am schimbat rulmentii si cam toata afacerea m-a costat 2000 de lei.

Comment

Working...
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF