Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Becuri clasice vs LED-uri

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Salut. Recent mi s-a ars un bec de la pozitie, si as vrea sa pun ceva leduri mai puternice... Cei care aveti leduri montate pe pozitii, ce model aveti mai exact..? Eventual niste poze ar fi mult mai sugestive. Multumesc anticipat!
    W168 or nothing!

    Comment


    • #17
      Salut,

      Am o hibă la farul din dreapta nu stă becul nicicum pe poziție și mi-a fost că încălzește / topește ceva pe acolo aiurea. Cum s-a ars mi-am tras și eu d-astea:


      că m-a mâncat... Dar aveți mare grijă... sunt mai lungi și mai groase ca becurile normale. M-am chinuit până le-am pus pe poziție. De scos nu știu dacă le mai trag afară.

      Se văd destul de frumos, un alb clar, oricum nu merge nimeni doar cu pozițiile.

      Oricum nu luați ITP-ul cu ele. Caz verificat azi de un coleg. Plus că după ceva vreme o să începe să "clipească" și la un moment dat nu se mai aprind.
      Fosta: W168 A160 '99 Benzină
      Actuala: W169 A200 '04 Benzină
      Urmează: Dacia 1300 '74

      Comment


      • #18
        De ce sa nu iei ITP-ul cu ele? Scrie undeva ca e obligatorie o anumita temperatura de culoare a luminii?

        Comment


        • #19
          Pe scurt: nu sunt omologate pentru uzul pe drumurile publice.

          Comment


          • #20
            Acum cateva zile am pus si eu led pentru pozitie.
            Discover the magic of the internet at Imgur, a community powered entertainment destination. Lift your spirits with funny jokes, trending memes, entertaining gifs, inspiring stories, viral videos, and so much more from users like i860.


            Comment


            • #21
              Vad ca nu mai pot edita, azi am cumparat si 2 led-uri pentru numarul din spate

              Comment


              • #22
                Nedved, îţi zic ce mi-a zis. De la el le am şi eu. Şi da, se vede diferenţa de nuanţă. Cum zice ogo, nu sunt omologate, maşina venind cu becuri nu plesnitori chinezeşti. Avea becuri omul la el, le-a schimbat, a luat ITP-ul şi cred că acum le pune la loc. Când le voi da jos probabil o să scot farul cu tot. Tare mi-e că nu le mai pot trage afară.

                Dacă vă hotărâţi să vă puneţi aveţi în vedere şi aspectul ăsta. Şi faptul că polaritatea contează. Probaţi-le înainte de a le pune în far.
                Fosta: W168 A160 '99 Benzină
                Actuala: W169 A200 '04 Benzină
                Urmează: Dacia 1300 '74

                Comment


                • #23
                  E o exagerare inutila asta.
                  MA gandeam si eu ca la pozitii si la numar nu se ia nimeni de tine.Nu transmite ledul vreo unda sa faca participantii la trafic cancer la cap.
                  I-am pus lui tata de 6 ani leduri la pozitie si nu a comentat nimeni nimic.

                  Ce mai, unde-i lege nu-i tocmeala.

                  Comment


                  • #24
                    Eu nu te contrazic, dar să nu ajungi în situaţia... Dracu ştie, sunt mai exigenţi pe aici, sau mai bătuţi în cap. Ce pot să-ţi spun sigur e că eu n-o să mă duc la ITP cu ele montate. De fapt, cred că le scot cu prima ocazie. Cum am zis mai sus, se vede diferenţa. Poate nu vrea nimeni să se rişte aiurea.

                    Pe de altă parte, să ştiţi că ochiul uman reacţionează cel mai bine la lumina naturală care este cam gălbuie. Faza cu "orbitul" se datorează luminii albastre. Din ce am citit, pupila nu se micşorează cât trebuie plus celulele cu bastonaşe se "resetează" la lumina albastră. Cel mai puţin deranjantă noaptea este lumina roşie. Probabail de aceea nu se acceptă pe spate altceva în afară de roşu şi galben.
                    Fosta: W168 A160 '99 Benzină
                    Actuala: W169 A200 '04 Benzină
                    Urmează: Dacia 1300 '74

                    Comment


                    • #25
                      La Brasov, cineva ramas fara talon pentru leduri la pozitie...
                      Nu sunt omologate, a fost raspunsul. Iar raspunsul la intrebarea "de unde stii matale, organe, ce e omologat sau nu pe modelul asta", a fost "habar n-am, da-ti iau talonu' si mergi la RAR sa-ti spuna ei..."
                      Oricum sunt toate o mizerie. Dar TOATE. Se incalzesc si crapa, fara exceptie!

                      https://www.clubmercedes.ro/forum/ha...676-regulament

                      Pentru functionarea corespunzatoare a conturilor si pentru evitarea blocarii acestora, va rugam sa NU mai folositi adrese de email yahoo.
                      Va rugam sa le schimbati din User Settings.

                      Comment


                      • #26
                        E bine de stiut. Cu organul nu te pui.
                        Deci, leduri doar la stopuri si undeva unde nu poate sa observe organul .

                        Comment


                        • #27
                          Aici sunt ok, azi au venit cele pentru numarul din spate numai ca sunt prea lungi imi trebuiesc de 36mm
                          Discover the magic of the internet at Imgur, a community powered entertainment destination. Lift your spirits with funny jokes, trending memes, entertaining gifs, inspiring stories, viral videos, and so much more from users like i860.

                          Comment


                          • #28
                            Încă o chestie. Acuma nu știu dacă se aplică pe AK sau nu. La semnalizare unele modele au probleme. Adică o ia releul prin ceapă. Fiind leduri nu au consum suficient.

                            Zeus, depinde și de cum de comporți. Sau ce leduri avea. Am văzut în trafic cu leduri albastre și / sau roșii pe poziții. Taxiurile mai ales în Sibiu zici că-s pom de Crăciun. Cred că dacă-i zici la nenea organu, uite dom'le m-a prostit un coleg (cazul meu, bine, până acum n-am fost oprit) le-am pus și eu să văd care-i treaba, uite aici becurile stai că trag în parcare și le schimb (cred că pierzi cel puțin jumate de oră cu ele), nu cred că te lasă fără talon. Dacă te faci cocoș are tot dreptul să te faulteze.

                            Oricum la câți merg fără faruri, cu becuri arse, cu câte un bec ars și pe proiectoare, te doare mintea.

                            @i860 chiar așa tare se încălzesc de au nevoie de radiator? Din experiență îți zic, dacă ai de ales între modele, caută cu SMD-uri 5050. E ceva versiune mai veche, pătrate, dar sunt reci. Am pentru oglinda la baie și sunt singurele ce m-au ținut. Cele superbright 5730 au pușcat într-o veselie. Nu știu astea tale ce sunt, dar stai departe de 5730.
                            Last edited by gruiarew; 03-01-2016, 17:10 PM.
                            Fosta: W168 A160 '99 Benzină
                            Actuala: W169 A200 '04 Benzină
                            Urmează: Dacia 1300 '74

                            Comment


                            • #29
                              Nu stiu cat de tare se incalzesc. Astea sunt ale mele

                              Comment


                              • #30
                                Salut. Din raspunsurile voastre, cred ca ar fi indicat sa-mi pun leduri cu lumina calda (T10 w5w 5730) pentru a nu avea probleme cu "organele"...
                                W168 or nothing!

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF