Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Pompa apa a160

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pompa apa a160

Salut !

Am si eu o problema cu pompa de apa la un a160 din 1998 si as vrea sa va intreb daca se poate schimba aceasta fara a da motorul jos ! La primul mecanic care am fost a zis ca daca o urc pe elevator se poate schimba daca slabind cadrul motor dar el nu avea elevator , la un al doilea am fost si a zis ca trebuie dat motorul jos , iar la cel de-al treilea a zis ca o schimba el fara sa dea motorul jos !sincer sa fiu nu stiu ce sa mai cred .va multmesc

Salut!
    Da, se poate schimba pompa de apa fara a da motorul jos.
    Ceea ce nu ma distruge ma face mai puternic!

Comment

Originally posted by LauLaur View Post
      Salut!
      Da, se poate schimba pompa de apa fara a da motorul jos.
      Ai schimbat u? Si spune-mi si mie cum este posibil ? Adica slabesti ceva la motor sau exact asa cum este el ! Uite nr meu da-mi un beep sa vb zerosptesasetreidoioptoptdoitreitrei! Ms

Comment

Scoti lichidul de racire, se coboara motorul pentru a avea mai mult spatiu, slabesti suruburile de pe fulia pompei, scoti cureaua de accesorii, dai jos fulia pompei, conducta de deasupra ei, apoi scoti pompa.
        Cam asta e intreaga operatiune, asa in linii mari, fara amanunte.
        Ceea ce nu ma distruge ma face mai puternic!

Comment

merci

Originally posted by LauLaur View Post
          Scoti lichidul de racire, se coboara motorul pentru a avea mai mult spatiu, slabesti suruburile de pe fulia pompei, scoti cureaua de accesorii, dai jos fulia pompei, conducta de deasupra ei, apoi scoti pompa.
          Cam asta e intreaga operatiune, asa in linii mari, fara amanunte.
          da multumesc mult . intradevar se poate da pompa jos fara sa demontezi motorul ... am rezolvat !!!

Comment

Working...
          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF