Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

probleme a160

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• probleme a160

Buna ziua, am schimbat recent toate telescoapele si dupa 1-2 zile a inceput sa imi faca un sunet ciudat (de genu: trozneste, zici ca se crapa sau se rupe ceva) doar cand virez la dreapta si aduc la loc volanul, iar de afara nu se aude aproape deloc, numai dinauntru. Mentionez ca mecanicul mi-a plecat din tara a doua zi dupa ce mi-a reparat masina. Ce ar putea fi? Niste sugestii?

Zgomotele provin de la arc+flase( flansa amortizorului si flansa rulmentului de sarcina). S-a mai discutat :http://www.clubmercedes.ro/pocneste-...is-t30564.html , http://www.clubmercedes.ro/zgomote-c...ta-t25259.html
    Ceea ce nu ma distruge ma face mai puternic!

Comment

Mersi mult LauLaur...

Comment

Salut!
        Inauntru, zgomotul se transmite prin caroserie si este amplificat. Am patit si eu asa dupa ce am schimbat amortizoarele dar dupa o vreme a tacut. Incearca sa slabesti putin(juma' de tura) piulita din capul amortizorului, (piulita care preseaza rulmentul intre flanse) si vezi daca sunt rezultate. Ma gandesc ca ti-a fost strans "barbateste" rulmentul. Trebuie tinut contra cu un imbus pe axul amortizorului, altfel se invarte cu totul.
        Bafta si numai bine!

Comment

Pai asa trebuie barbateste auzi ce termen ,trebuie strinse flansele bine sa nu fie probleme dupa de pirit asa fac cele de proasta calitate sau poate nu ai schimbat rulmenti de acolo ca asa fac multi lasa ca merge si mai e ceva verifica scaunul arcului se mai fisureaza si face zgomot in viraj sau nu dai suficente detali posibil in mers sa faca planetara sau ma rog una din ele salve

Comment

In mers la viteza de peste 40-50 km/h nu se aude nimic doar când virez pe loc in partea dreapta si revine volanul. Încerc sa desfac surubul si sa vad ce se întâmpla.

Comment

Originally posted by psiho200 View Post
              Pai asa trebuie barbateste auzi ce termen ,trebuie strinse flansele bine sa nu fie probleme dupa de pirit asa fac cele de proasta calitate sau poate nu ai schimbat rulmenti de acolo ca asa fac multi lasa ca merge si mai e ceva verifica scaunul arcului se mai fisureaza si face zgomot in viraj sau nu dai suficente detali posibil in mers sa faca planetara sau ma rog una din ele salve
              Piulita respectiva se strange la doar 60 Nm si gandeste-te ca este self_locking. Nu trebuie stransa de catre... Arnold Schwarzenegger.

Comment

Probabil ca meanicul nu so fi antrenat demult la biceps... Mersi mult LauLaur.
                Sper ca nu am făcut vreo greșeală dar am mai deschis un top cu alta problema la masinuta daca ii problema rog sa fie mutat aici de admin

Comment

Sigur arcul este pus in pozitia lui?
                  Acesta este simptom ca nu ar fi...
                  Chiar imi place masinuta asta!

Comment

Originally posted by LauLaur View Post
                    Piulita respectiva se strange la doar 60 Nm si gandeste-te ca este self_locking. Nu trebuie stransa de catre... Arnold Schwarzenegger.
                    Gogule iar le sti tu pe toate ba avea dreptate un coleg te documentezi de pe net bai caun om mare .si vi cu postari prompte .de ce te iei de mine sti am avut un incident si marele sef sa luat de mine ca team facut PRAF .Stiu sieu la cit se stringe self locking da net curat prietene tin sa te anunt ca lucrez in masini de 16 ani am colegi clienti si nam timp de Arnold al tau . eu am dat si eu o parere si vi tu cu veleitati de vip te rog nu mai posta la adresa mea ca eu sint praf si tu ok e bine atot stiutorule

Verifica suportu de arc se fisureaza am patito la maI multe A CLAS 168
                    Last edited by Zeus; 02-11-2013, 19:35 PM.

Comment

Usor cu pianul pe scari... Si nu mai posta consecutiv, nu e nevoie. EDITEAZA.

https://www.clubmercedes.ro/forum/ha...676-regulament

Pentru functionarea corespunzatoare a conturilor si pentru evitarea blocarii acestora, va rugam sa NU mai folositi adrese de email yahoo.
                      Va rugam sa le schimbati din User Settings.

Comment

Gogule iar le sti tu pe toate ba avea dreptate un coleg te documentezi de pe net bai caun om mare .si vi cu postari prompte .de ce te iei de mine sti am avut un incident si marele sef sa luat de mine ca team facut PRAF .Stiu sieu la cit se stringe self locking da net curat prietene tin sa te anunt ca lucrez in masini de 16 ani am colegi clienti si nam timp de Arnold al tau . eu am dat si eu o parere si vi tu cu veleitati de vip te rog nu mai posta la adresa mea ca eu sint praf si tu ok e bine atot stiutorule
                        OFFtopic:
                        Asa vezi tu ca m-am luat de tine? Colegu', nu ma intereseaza parerea ta despre mine, nu ma intereseaza cati clienti racolezi tu de pe forum si nici de ce anume ai tu timp si de ce nu.
                        Cat timp respect regulamentul si nu jignesc pe nimeni pot sa postez, sa-mi spun parerea. Daca nu esti in stare sa porti o discutie civilizata te rog vezi-ti de treaba, nu am chef de discutii de genul asta cu tine.
                        Numai bine!

Comment

Mersi pt jignirea ,, eu nu racolez clienti de pe forum in cazulk asta esti praf

Comment

Working...
                          X
                          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF