Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Probleme la caseta de directie

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Probleme la caseta de directie

Ma poate ajuta cineva cu un sfat? Am un mercedes A klasse si am observat ca in partea dreapta curge ulei. Cineva mi-a spus ca este posibil sa fie de la caseta de directie . Stie cineva un service bun? Se poate repara sau trebuie sa cumpar alta ??
    Multumesc

Caseta de directie, in sine, nu are ulei care sa curga. Poate zona pompei de servo-directie vacuum.
    Sfatul meu este sa nu incercati NICIODATA SA REPARATI caseta de directie. Merge trei zile si va baga, in cel mai fericit caz, in sant. Sa nu va trimita pe contra-sens, Doamne fereste!
    Sigur vor posta si colegii o parere.

Comment

Sal.Eu cred ca pierde ulei de la motor.O verificare la un service nu strica.

Comment

In ce sens curge ? Ai gasit "balta" sub ea sau te-ai bagat sub ea si ai observat scurgerea ? Bataie in caseta ai observat sa ai ?
        Se poate ca scurgerea sa provina de la caseta , dar in niciun caz de la pompa servo sau vacuum care sunt in partea stanga a masinii amandoua :P
        Totusi inclin sa cred ca si colegul gmihai24 ca scurgerea este de pe la motor de pe undeva .
        Toate ni se întâmplă tuturor , mai devreme sau mai târziu , dacă există timp suficient

Comment

Ulei are si servo-directia. Este, undeva, pe dreapta. Cu martorul de vacuum la servodirectie.
          Caseta are doar vaselina.
          Scurgeri de la motor sunt relativ centrale. Nu pe stanga-dreapta.
          Si daca mergi 2m vezi pata.
          Last edited by epurare_coco; 12-19-2012, 14:27 PM.

Comment

Working...
          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF