Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Probleme audio-cd 10

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

cred ca e boala generala la acest tip

Comment

Da masina asta are multe boli generale.problema este ca am umblat la acel semireglabil si nimic nu vrea sa citeasca nimic.cred ca e dus de tot blocul optic . O panarama de radio....asta e .multumesc la toti pt ajutor

Comment

Radio sa mearga.Eu am model cu caseta si am cumparat un modulator FM, care sincer am si uitat ca il am.Circuland mai mult in oras folosesc radio.
        Vand jante A class cu anvelope vara 600lei.
        https://diagnoza-auto-cta.blogspot.r...255517-ms.html

Comment

Salut!mi-am luat si eu un audio 10 si tot asa nu citeste cd-urile,nici macar cele originale,a reusit cineva vreo inventie?

Comment

Nici al meu cel cu caseta nu citeste CD, dar i-am gasit rezolvare, un modulator FM cu card de 8gb SDHC :P.

Comment

BUna
              Am si eu o problema cu al meu cass Audio 10.
              Merge radio-ul dar magazia de cd e problema. Imi scrie pe cd ca No Cd desi am plina magazie ( 6 cd). Sa fie praful pe lentila? Sau aceste aparate au si alte hibe pe care le cunoasteti si le fa nefuntionale? Restul mecanismului e ok .

Comment

Originally posted by flavyus1987 View Post
                Nici al meu cel cu caseta nu citeste CD, dar i-am gasit rezolvare, un modulator FM cu card de 8gb SDHC :P.
                Of topic.
                Flaviu, ai priza in portbagaj? Eu am constatat ca se pierde o gramada de semnal pana la antena.... Sau modulatorul meu o fi vreo porcarie? Dar e al doilea...
                Chiar imi place masinuta asta!

Comment

Posibil este defect modulatorul, mai ales ca in Bucuresti cam greu sa gasesti o frecventa libera.

Comment

Nu am priza in portbagaj.Am o ragalie de modulator care a costat 70lei pe cand altele costau 25-30lei.Secretul consta in a gasi o frecventa libera si a da volumul undeva la jumatate pe modulator.

Comment

Originally posted by flavyus1987 View Post
                      Nu am priza in portbagaj.Am o ragalie de modulator care a costat 70lei pe cand altele costau 25-30lei.Secretul consta in a gasi o frecventa libera si a da volumul undeva la jumatate pe modulator.
                      Frecventa e 87,5 (parca-i prima pe radio-ul meu), volumul la maxim ca altfel nu se aude nimic. Probabil puterea de emisie e mica. Ajunge jumatate sau sub jumatate la antena de pe luneta...
                      De asta am intrebat de priza din portbagaj. E o solutie la care ma gandesc de mai mult timp.
                      Chiar imi place masinuta asta!

Comment

Ce este asa greu?
                        2 fire de la baterie si o siguranta
                        Parca tot 87.5 folosesc si eu, sau 107.5; nu mai retin exact.

Comment

Revin baieti,tot caut...am vazut ca se poate seta pe rock pe live si alte setari,cum fac sa ajung la setarile alea?

Comment

Salut!
                            Pentru colegii care au playerul original cu caseta, exista si varianta asta, daca sunteti nemultumiti de modulatorul FM:
                            Puteti asculta muzica de pe orice alta sursa externa: telefon, mp3/mp4 player, etc.
                            Ceea ce nu ma distruge ma face mai puternic!

Comment

^^ Asta folosesc si eu, desi mai rar. Ma multumesc cu radio.
                              proud owner of "Jeanette" - A160 W168, Elegance, 102 hp, anul 2000

Comment

la un A169 CDI din 2005 CD-ul dupa ce se incalzeste masina nu mai functioneaza, invarte CD-ul dupa care il da afara. Stie cineva ce-i de facut? Multumesc!

Comment

Working...
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF