Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

probleme semnalizare

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • probleme semnalizare

    Azi dimineata masinuta mea a luat-o razna cand semnalizez dreapta semnalizeaza stanga ati mai intalnit asa ceva ? eu unu nu ce ar pute fi maneta semnalizatoare ?
    diagnoza reparatii mb dezmembrari auto

  • #2
    Scuze invers cand am dat stanga semnalizeaza si in bord si afara dreapta asta fara sa fi umblat anterior la nimic
    diagnoza reparatii mb dezmembrari auto

    Comment


    • #3
      Daca dai semnal dreapta se aprinde pe dreapta?Iar daca dai semnal stanga tot pe dreapta se aprinde?Atunci tind sa cred ca e maneta.

      Comment


      • #4
        Si eu la fel dar nu stiu ce sa mai cred ceea ce am observat e ca daca nu am luminile de pozitie aprinse sau faza scurta totul e ok merge perfect am desfacut blocul de lumini si l-am curatat e ok a mers bine o bucata dupa care iar a luat-o razna iar aseara m-am plimbat cateva ore si nu a mai facut figuri ciudatenie nu stiu ce sa mai zic
        diagnoza reparatii mb dezmembrari auto

        Comment


        • #5
          Pun contactul semnalizez stanga semnalizeaza normal daca invart de blocul de lumini si aprind pozitia sau faza scurta in secunda a doua semnalizeaza dreapta !! sting luminile semnalizare trece pe normal....si inca o faza ce ma duce cu gandul la maneta cum zicea colegul e ca, cand o lua razna trageam de maneta cum asi da flash si mergea normal cum luam mana trecea pe dreapta de nebuna
          diagnoza reparatii mb dezmembrari auto

          Comment


          • #6
            Azi am dat maneta schimbatoare de semnalizare am curatat contactele .de exemplu ieri am mers bine toata ziua azi la fel spre seara a inceput sa faca iar figuri sincer nu stiu ca sa mai fac ,daca pornesc semnalizare din tester e ok totul ! chiar nu a intalnit nimeni acest defect ??
            diagnoza reparatii mb dezmembrari auto

            Comment


            • #7
              Eu unu nu mai inteleg !daca ar fi maneta defecta de ce fara lumini aprinse functioneaza perfect ,ieri am scos mufele din ceasurile de bord le-am pus la loc si cateva ore nu a mai facut deloc figuri ,am incercat si cu alte ceasuri la fel e deranjant rau chiar nu are cineva idee am sa schimb si maneta daca face la fel cred ca inebunesc.........
              diagnoza reparatii mb dezmembrari auto

              Comment


              • #8
                Salut!
                Cu alta maneta ai incercat? Eu sunt de parere ca merita sa incerci. Cred ca iti functioneaza perfect fara lumini aprinse pentru ca ai un scurtcircuit pe undeva, in maneta(intre lumini si semnalizare). Lipsind tensiunea pentru lumini, defectul fizic nu dispare, dar nu se mai manifesta.
                Ia in calcul si aspectul asta.
                Bafta!
                Ceea ce nu ma distruge ma face mai puternic!

                Comment


                • #9
                  Am intalnit aceeasi problema zilele trecute la un A140. Am observat in acelasi timp cu semnalizarea (care parea "bantuita"), ca se mai aprindea becul in bord de la SRS, dar palpaia exact ca un bec care este pus in scurt. Ce am mai observat este ca in acelasi timp se auzea un bazait la motorasul de la stergator de la luneta si proprietarul mi-a confirmat ca acesta porneste cand doreste . Prima concluzie a mea este ca masina are un scurt circuit, undeva.
                  Am verificat toate sigurantele dar nu am observat nimic neobijnuit (toate bune si nu se incalzea niciuna).
                  Am constatat de asemenea ca problema apare odata la 4, 5 porniri (mentionez ca nu m-am deplasat cu masina in acest timp). Eu cred ca problema nu are legatura cu maneta, pentru ca stergatorul din spate porneste din alta parte si nici cu SRS-ul nu poate avea legatura. Astea au fost constatarile mele pentru o problema asemanatoare, intalnita zilele trecute. Sper ca am fost de ajutor.

                  Comment


                  • #10
                    Am gasit defectul cred cand misc de mufa aia mai subtire de la ceasurile de bord ,isi revine merge o perioada dupa ce bag caldura in masina si sunt firele calde o ia razna plus ca nu am nici piedeicile la mufe asa am luat-o! am sa schimb mufele de la sh si totul va fi ok ,cu spray de contacte am dat nu e de la pini ci din mufa
                    diagnoza reparatii mb dezmembrari auto

                    Comment


                    • #11
                      Va salut,am citit cu interes opiniile voastre si nu stiu ce sa zic;am si eu problema asta cu semnalizarea dar la mine e putin diferit.La mine se intampla in felul urmator: daca pun contactul masina semnalizeaza normal,pornesc motorul iar dupa o jumatate de minut cand semnalizez stanga se aprind semnalizarile din dreapta ;mentionez ca maneta de semnalizare am schimbat-o, cea de dinaite facea la fel dar in plus ramanea si faza lunga aprinsa.Daca opresc motorul si pun din nou cuntactul semnalizeaza normal iar dupa ce pornesc motorul o ia razna. Poate aveti vre-o idee in aceasta privinta......va multumesc

                      Comment


                      • #12
                        Problema e din boc am depistat-o se poate repara faza lunga aprinsa e un defect iar semnalizarea arsa e o rezistenta dusa
                        diagnoza reparatii mb dezmembrari auto

                        Comment


                        • #13
                          Lipsa semnalizare/stopuri din cauza bordului

                          Si eu am avut o problema de genul, putin mai diferita la un model A170 cdi: cand se zgaltaia masina mai tare ramaneam fara semnalizare si lumina in ceasurile de bord. Daca miscam de butonasele care regleaza computerul de bord isi revenea si tot asa. De la service mi s-a spus ca e modulul cu ceasurile de bord.

                          Problema e ca daca ai probleme cu bordul si trebuie sa-l schimbi, e necesar sa gasesti seria exacta, pentru ca altfel nu sunt compatibile anumite functii. Eu am comandat 3 modele diferite toate pentru acelasi tip de masina [model, an, motorizare] si degeaba, nu au functionat cum trebuie pentru ca diferea terminatia seriei, in loc de K7 am gasit doar cu K10 / K9 sau K8. Auzisem [zvonuri] ca unele borduri merg programate ca sa fie compatibile si cu alte versiuni [de A170], insa sincer nu am auzit de nimeni atat de priceput sa faca asa ceva.

                          Ca rezolvare a trebuit sa chem un electronist sa repare problemele de pe placa de baza originala.

                          Numai bine!

                          Comment


                          • #14
                            Va salut.....am reusit sa rezolv problema;am fost la un electrician si problema era de la ceasurile de bord,sincer nu stiu ce i-a facut dar acum merge bine,nu mai semnalizeaza aiurea.

                            Comment


                            • #15
                              Originally posted by ciobanita2002 View Post
                              Am intalnit aceeasi problema zilele trecute la un A140. Am observat in acelasi timp cu semnalizarea (care parea "bantuita"), ca se mai aprindea becul in bord de la SRS, dar palpaia exact ca un bec care este pus in scurt. Ce am mai observat este ca in acelasi timp se auzea un bazait la motorasul de la stergator de la luneta si proprietarul mi-a confirmat ca acesta porneste cand doreste . Prima concluzie a mea este ca masina are un scurt circuit, undeva.
                              Am verificat toate sigurantele dar nu am observat nimic neobijnuit (toate bune si nu se incalzea niciuna).
                              Am constatat de asemenea ca problema apare odata la 4, 5 porniri (mentionez ca nu m-am deplasat cu masina in acest timp). Eu cred ca problema nu are legatura cu maneta, pentru ca stergatorul din spate porneste din alta parte si nici cu SRS-ul nu poate avea legatura. Astea au fost constatarile mele pentru o problema asemanatoare, intalnita zilele trecute. Sper ca am fost de ajutor.
                              Buna. Am si eu aceeasi problema pe care ati detectat-o in postare. Cum ati rezolvat-o? Am schimbat si maneta de semnalizare degeaba...

                              Comment

                              Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF